Rihanna dă palpitații fanilor după ce s-a lansat într-un dans sufocant îmbrăcată doar în lenjerie intimă pentru a promova linia Savage x Fenty’s Valentine’s Day – iată cum se pregătește Rihanna de Ziua Îndrăgostiților.  Ea așteaptă cu nerăbdare 14 februarie. Rihanna a prezentat un videoclip în care își promovează noua colecție a brandului, Savage x Fenty.

Artista în vârstă de 32 de ani și-a etalat curbele cu un dans „de dormitor” seducător, chiar în dormitor, îmbrăcată doar în lenjerie intimă extrem de provocatoare. În clipul care conține imagini statice în alb-negru, Rihanna privește sugestiv la cameră în timp ce se plimbă în jurul unui pat alb imaculat.

Cum se pregătește Rihanna de Ziua Îndrăgostiților

Rihanna a adăugat strălucire aspectului altfel monocromatic, cu mai multe lanțuri de aur atârnând din gât. Ea a încheiat videoclipul redat umplând un pahar cu vin spumant și toastând cu camera de luat vederi. „Cupid could NEVA!”, a subtitrat ea clipul, adăugând în același timp că face parte din campania „#ValentinesDayCountdown” pentru brandul ei Savage x Fenty.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.