Val de mișcări suspecte în SUA. "Stăpânii Universului" abandonează vasul care se scufundă

Val de mișcări suspecte în SUA. "Stăpânii Universului" abandonează vasul care se scufundă Un nou sondaj în SUA. Donald Trump, cu un avans de 6 puncte față de Biden. Sursa foto Arhiva EVZ

Victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale n-ar fi chiar așa o mare surpriză pe cât lasă să se înțeleagă mass-media internațională, Și nu e vorba numai de ultimul sondaj de opinie care îl dă pe Trump favorit, ci, mai ales, de mișcările suspecte care au loc în rândul elitelor americane.

Prima surpriză vine din partea lui Bernie Sanders, fostul adversar al lui Joe Biden în cursa internă din tabăra democrată. Prezent la emisiunea Late Night With Seth Meyers. Sanders a criticat deschis Partidul Democrat pentru că a abandonat interesele clasei muncitoare. 

"Partidul Democrat a devenit un partid al elitelor"

„Cred că este corect să spunem că, în multe privințe, Partidul Democrat a devenit un partid al elitelor din zona de coastă, oameni care au mulți bani, oameni din partea superioară a clasei mijlocii,  oameni buni, care cred în justiția socială și în mai multe respect ", a declarat Sanders, care esre cunoscut în Statele Unite pentru ideile lui socialiste . "Cred că, de mulți ani, Partidul Democrat nu a acordat atenția pe care ar fi trebuit s-a acorde necesităților clasei muncitoare ", a adăugat Sanders, criticând deschis Partidul Democrat cu numai câteva zile înainte de scrutinul hotărâtor pentru destinul Statelor Unite, conform newsweek.com.

Lovitură de teatru, CNN îl critică pe Biden

Dacă, în ciuda criticilor sale, Bernie Sanders rămâne un susținător al lui Joe Biden, în rândurile presei progresiste și al companiilor Big Tech (Stăpânii Universului, cum îi numea George Soros) se constată mișcări suspecte. Din ce în ce mai mulți par să încerce să se delimiteze de Joe Biden. Să fie vorba de o încercare de ultimul moment de a sări de pe vaporul democrat care pare să ia apă?

Ne puteți urmări și pe Google News

Dezertări din tabăra anti-Trump au avut loc, țineți-vă bine, chiar la CNN. Omul de televiziune Jake Tapper a recunoscut sâmbătă că relația lui Hunter Biden cu compania ucraineană Burisma "pute", mai ales că această colaborare a început la numai câteva săptămâni după ce tatăl său a fost desemnat de SUA să pună capăt corupției din Ucraina. Imaginile le puteți vedea aici.

Și mai surprizătoare este apariția pe site-ul CNN, post cunoscut pentru poziția sa vehement critică la adresa actualului președinte, a unui material de opinie intitulat "Donald Trump merită un al doilea mandat".

Twitter a cedat. Contul NY Post e activ din nou

Și asta nu e tot.  Șefii marilor companii de tehnologie par și ei tentați să întoarcă armele. După ce Jack Dorsey (CEO Twitter), Mark Zuckerberg (Facebook) și Sundar Pichai (CEO Google) au fost chemați în fața unui comitet al Senatului săptămâna și supuși unui rechizitoriu nemilos de republicanul  Ted Cruz din Texas, ceva s-a schimbat în atitudinea "Stăpânilor Universului".

Răsturnare de situație în alegerile din SUA. Ce arată ultimul sondaj de opinie

 

Și dacă câștigă Donald Trump?

Contul de Twitter al ziarului The New York Post, suspendat din cauza dezvăluirilor legate de Joe Biden și Burisma, e din nou activ după o întrerupere de 16 zile.

"Acum, în timp ce așteptăm să vedem dacă și mai multe mijloace de informare în masă vor deveni critice față de Biden în ultimele zile înaintea alegerilor, nu ne putem abține și ne întrebăm dacă CNN, ABC și ceilalți  vor fi scoși vinovați (precum fostul șef al FBI șeful James Comey la precedentele alegeri) dacă Donald Trump va obține o nouă victorie „surpriză”, notează ironic site-ul zerohedge.com