Evenimentul Zilei > Actualitate > „Văduva neagră” din Argeș. Ce a făcut o bătrână după ce și-a ucis iubitul cu 23 de ani mai tânăr
„Văduva neagră” din Argeș. Ce a făcut o bătrână după ce și-a ucis iubitul cu 23 de ani mai tânăr

„Văduva neagră” din Argeș. Ce a făcut o bătrână după ce și-a ucis iubitul cu 23 de ani mai tânăr

S-au cunoscut pe când ea avea 54 de ani și el 31. Omul și-a părăsit atunci soția și cei doi copii, dar au ținut-o numai într-un scandal, pentru că femeii îi cam plăcea să tragă la măsea.

Pe 3 mai, casa a răsunat iar de strigătele celor doi, iar bătrâna în vârstă de 66 de ani și-a înjunghiat partenerul de viață. În loc să alerteze poliția, a stat cu cadavrul în casă timp de opt zile.

Explicația prezentată ulterior anchetatorilor a fost că „a sperat să-și revină”. Vecinilor le-a spus cu totul altceva. “Ieri am intrebat-o unde e el si mi-a spus ca e plecat la fosta nevasta, cam asa, in genul asta. El era mort deja in casa”, spune Alina Stemfeld, o vecina.

Totul a ieșit la iveală după ce bătrâna a băut un pahar și le-a mărturisit totul cunoscuților, care au anunțat imediat poliția. Femeia a recunoscut crima și în fața oamenilor legii, iar acum riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.