Evenimentul Zilei > Politica > Vacanța electorală amână moțiunea de cenzură a PNL
Vacanța electorală amână moțiunea de cenzură a PNL

Vacanța electorală amână moțiunea de cenzură a PNL

Vacanța parlamentară pe care și-au luat-o senatorii până după europarlamentare amână și moțiunea de cenzură pe care o plănuiau liberalii împotriva guvernului Ponta.

Preşedintele Comisiei pentru apărare a Senatului, liberalul Corneliu Dobriţoiu, a precizat că, cel mai probabil, PNL va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta după data de 25 mai.

"PNL strânge semnături şi ne concentrăm eforturile politice pentru a pune în operă promisiunea aceasta politică (depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului – n.r.). Astăzi am semnat şi eu un tabel privind promovarea acestei moţiuni de cenzură. Este un proces amplu, în plină desfăşurare. În situaţia în care Senatul va munci, se va concentra profund în activitatea din colegii, în logica bunului simţ, în momentul în care va reîncepe activitatea acestei Camere, categoric că atunci vom depune această moţiune", a declarat Dobriţoiu, conform Agerpres.

Pe 8 aprilie, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că, până pe 30 aprilie, grupurile parlamentare ale liberalilor vor pregăti textul unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, pentru situaţia în care în această perioadă nu vor fi adoptate măsuri pentru reducerea CAS la angajator şi neimpozitarea profitului reinvestit. Cum însă Senatul și-a aprobat un program de activitate în teritoriu până pe 26 mai, liberalii sunt nevoiți să mai aștepte.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News