„Vacanțele în România sunt foarte frumoase! În Delta Dunării ne bucurăm de peisaje incredibile! Vă pupăm!”, a anunțat Andra, pe un canal de socializare. Din poze, vacanța comună arată foarte frumos. Au făcut excursii cu barca, iar copiii, care sunt deja buni prieteni, s-au bălăcit în piscină. „Învățăm lucruri noi”, a mai scris cântăreața.

Fire responsabilă, artista nu a pierdut ocazia să le vorbească fanilor despre importanța respectării măsurilor de siguranță necesare în contextul pandemiei care a dat peste cap viața întregii planete.

Mesaj de responsabilizare către fani

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise… Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel: să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele! Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context. Să trăim noul de neprețuit!”, a mai scris Andra.

Citiți articolul complet în Rețete și vedete.