Evenimentul Zilei > Monden > Vacanță de lux în pandemie pentru Andra, Pepe și Măruță
Vacanță de lux în pandemie pentru Andra, Pepe și Măruță

Vacanță de lux în pandemie pentru Andra, Pepe și Măruță

Petrec împreună, cântă împreună, își fac și vacanța împreună. Familiile Măruță și Pepe au amânat planurile de vacanță în străinătate și au plecat împreună în Deltă.

„Vacanțele în România sunt foarte frumoase! În Delta Dunării ne bucurăm de peisaje incredibile! Vă pupăm!”, a anunțat Andra, pe un canal de socializare. Din poze, vacanța comună arată foarte frumos. Au făcut excursii cu barca, iar copiii, care sunt deja buni prieteni, s-au bălăcit în piscină. „Învățăm lucruri noi”, a mai scris cântăreața.

Fire responsabilă, artista nu a pierdut ocazia să le vorbească fanilor despre importanța respectării măsurilor de siguranță necesare în contextul pandemiei care a dat peste cap viața întregii planete.

Mesaj de responsabilizare către fani

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise… Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel: să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele! Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context. Să trăim noul de neprețuit!”, a mai scris Andra.

Citiți articolul complet în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: