Urmează un nou „roast” în scandalul „Teambuilding”. Micutzu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai

Urmează un nou „roast” în scandalul „Teambuilding”. Micutzu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai Sursa foto: Instagram

Telespectatorii vor putea urmări un interviu despre viața lui Micutzu și despre începuturile lui în stand-up comedy în noul episod „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzat duminică. Cosmin Nedelcu este un comediant foarte apreciat și un actor cu peste 17 ani de experiență.

Micutzu, față în față cu Denise Rifai

Actoria este una dintre pasiunile lui, iar Micutzu revine mereu la aceasta, fiind cunoscut pentru rolurile sale din filme, printre care și recentul și controversatul „Teambuilding”. Actorul este preferat și de agențiile de publicitate, și este ales să joace în numeroase reclame.

 „Cât de mare e Micutzu?”, „Când ați devenit stăpân pe stand-up?”, „A fost dezamăgită mamaie că nu v-ați făcut preot?”, „Ce fel de bărbat vă face barba?”, „Cu cine dansează azi, de bucurie, Micutzu?”, „Ce vă alungă de pe scenă?”,  „Când ați devenit așa deștept?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Micutzu în ediția difuzată duminică, 15 ianuarie, la ora 22:00, la Kanal D!

Reacția lui Micutzu după criticile pentru „Teambuilding”

Deși multă lume a apreciat filmul românesc „Teambuilding”, au existat și voci care l-au criticat. Comediantul le-a răspuns ironic celor care au criticat pelicula, publicând, pe rețelele sociale, un top al filemlor românești după numărul de spectatori plătitori de bilet.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu prea merg la cinema oamenii ăștia care scriu cronici despre Teambuilding și vor filme bune românești…”, a fost unul dintre comentariile lăsate de Micutzu. El a continuat prin a spune că „ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli”. Comediantul a scris aceste comentarii la o postare în legătură cu numărul mare de bilete vândute, dar și de succesul pe care l-a avut producția românească în care a jucat.

Micutzu a dezvăluit că a depus efoturi mari pentru ca acest film să poate fi creat și a scos chiar și bani din buzunar pentru producție. „E și normal… Nici nu știu de ce compară filme care nu au nici o treabă cu comedia cu teambuilding… Iar valul ăsta nou de comedii arată că există viață și după BD… Bravo… Așteptam continuarea... TB a fost savurat ca un gălbenuș cu pâine proaspătă, ca zeama de roșii cu brânză… Bravo încă o dată.. daca mai aveți nevoie de idei genial de tâmpite sunt aici!”, a fost unul dintre comentariile pozitive lăsate pentru Micutzu.