Evenimentul Zilei > Actualitate > Urmărire cu împușcături în Ilfov! S-au tras 6 focuri de armă. VIDEO
Urmărire cu împușcături în Ilfov! S-au tras 6 focuri de armă. VIDEO

Urmărire cu împușcături în Ilfov! S-au tras 6 focuri de armă. VIDEO

Urmărire mai ceva ca-n Fast and Furious în Ilfov. Un echipaj de polițiști a tras 6 focuri de armă sâmbătă seară, după ce un șofer a refuzat să oprească.

Pentru doi polițiști in Bragadiru, sâmbătă seara, trebuia să fie o tură absolut normală, însă un eveniment mai puțin obișnuit a intervenit după ora 21:00.

„La data de 23 noiembrie, în jurul orelor 21:10, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii orașului Bragadiru au efectuat semnal de oprire asupra unui autoturism în care se aflau două persoane, conducătorul acestuia refuzând să oprească”, a anunțat oficial Poliția Ilfov.

Pentru că individul a refuzat să frâneze, polițiștii au pornit pe urmele sale, cu Loganul din dotare. O cursă desprinsă parcă din filmele acțiune a urmat. Pentru că fugarul s-a dovedit a fi extrem de hotărât, polițiștii au fost nevoiți să folosească armele din dotare. Astfel, au fost trase nu mai puțin de 6 focuri de armă, atât la nivelul pneurilor, cât și în plan vertical.

Demersurile polițiștilor se pare că au avut efect. Persoanele din autotusim au părăsit mașina, dar șoferul și pasagerul nu au fost găsiți. BMW-ul fugarilor a fost identificat în zona Domnești, informează presasm.ro.

VIDEO – Urmărire ca în filme în Ilfov