Evenimentul Zilei > Sport > UNEFS i-a acordat lui Ion Țiriac titlul Doctor Honoris Causa
UNEFS i-a acordat lui Ion Țiriac titlul Doctor Honoris Causa

UNEFS i-a acordat lui Ion Țiriac titlul Doctor Honoris Causa

Senatul Universităţii Naționale de Educație Fizică și Sport din București a decernat Înaltul Titlu de Doctor Honoris Causa lui Ion Țiriac, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 20 noiembrie, în Sala de Marmură a instituției.

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București, cea mai veche instituție de profil din România, îi oferă lui Ion Țiriac înalta distincție ca semn de recunoaștere publică a meritelor excepţionale şi a contribuţiilor majore pe care acesta le-a adus la dezvoltarea domeniului sportiv în România.

 

 „Avem privilegiul de a acorda acest titlu unei personalități de excepție, care, prin competență și reputație, profesionalism și dăruire, prestigiu și credibilitate, reprezintă un model de urmat pentru comunitatea noastră academică și o sursă de inspirație pentru tânăra generație – Ion Țiriac”, a declarat Prof. Univ. Dr. Viorel Cojocaru, Rectorul Universităţii Naționale de Educație Fizică și Sport din București.

Ion Țiriac a adăugat: „Doresc să mulțumesc Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, sunt onorat să primesc această distincție. Universitatea a avut o contribuție importantă în obținerea celor peste 300 de medalii olimpice de-a lungul timpului. Este de datoria noastră, a tuturor celor care am trecut pe aici, să facem din această ȘCOALĂ un pilon de bază al sportului românesc.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: