Dacă în timpul anului parlamentarii se dau în vânt după deplasări externe pe banii Camerelor din care fac parte, în vacanțe nu se dau în lături să scoată bani din buzunar pentru a vedea locuri, unele chiar îndepărtate. Senatoarea PNL Steliana Vasilica Miron, care s-a făcut cunoscută după ce a declarat că abia îi ajung banii primiți de la Parlament pentru coafor, a fost printre primii care a plecat în concediu. Deși la nivelul conducerii PNL s-a decis că la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE prezența este obligatorie, Vasilica Steliana Miron era deja în Indonezia. „O vacanță minunată, alături de soțul meu”, a scris ea pe Facebook, unde a postat și zeci de poze. Alți colegi de-ai săi și-au întrerupt concediul pentru a fi la Parlament. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, s-a întors din Antalya. Dar Steliana Miron a vizitat templele hinduse şi budiste și s-a pozat alături de o pumă. „Viața este minunată dacă nu te temi de ea -Charlie Chaplin”, a fost fotoexplicația senatoarei. Tot pe meleaguri asiatice, senatoarea s-a întâlnit cu o colegă de liceu. Motiv să mai posteze o poză.


FOTO: Senatoarea PNL și-a învins teama și s-a pozat cu o pumă„Ce scurtă a fost vacanța mare”

Colegul său de la PSD, senatorul Șerban Nicolae, se află și el în vacanță, în Turcia. „Fethiye. Un fel de Eforie Nord. Dar la turci”, a scris acesta pe Facebook, unde a puz poze cu marea, dar și cu el și copiii în apă.

Alții au preferat Grecia. Senatorul Constantin Popa de la UNPR și-a petrecut vacanța în Grecia, în insula Kavala.

„Ce scurtă a fost vacanța mare”, a scris, ieri, pe Facebook deputatul PNL Florin Secară, tocmai întors din Turcia, unde a fost împreună cu soția și copiii. Președintele PNL Alina Gorghiu se pregătește nu de vacanță, ci de un turneu prin filiale din țară. Majoritatea liberalilor își vor petrece vacanța în august, când potrivit unor surse oficiale, și președintele Klaus Iohannis va pleca câteva zile împreună cu soția sa. În schimb, fostul președinte Traian Băsescu nu și-a făcut deocamdată niciun plan.

În lună de miere, la Bodrum

Președintele Camerei Depu taților, Valeriu Zgonea, s-a cununat religios week-endul trecut. După nunta, el a plecat împreună cu soția la Bodrum, potrivit unor surse oficiale. „Vă doresc tuturor să simțiți fericirea şi împlinirea pe care doar dragostea le poate aduce. Eu sunt norocos pentru că am întâlnit o persoană minunată, care m-a învățat că în viață te poți îndrăgosti de mai multe ori, dar cu adevărat poți iubi o singură dată!”, a scris președintele Camerei Deputaților pe Facebook, în ziua nunții sale.


FOTO: Președintele Camerei Deputaților a plecat după nuntă în TurciaMazăre a rămas cu zmeul

Fostul său coleg de partid, Radu Mazăre, cunoscut pentru vacanțele sale exotice, e nevoit acum să se mulțumească cu Marea Neagră. Fostul primar al Constanţei a părăsit la sfârșitul lunii trecute arestul Capitalei, după ce Instanţa Supremă a hotărât să fie cercetat în continuare sub control judiciar. Așa cum a anunțat, Mazăre își petrece timpul „pe mare”. Iubitor de sporturi acvatice, fostul primar a fost surprins cu zmeul pe mare.