Iulian Fentezel, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnat pentru mai multe violuri în trecut. Acesta fusese eliberat din închisoare cu puțin timp în urmă înainte de a agresa sexual o femeie după ce acesta a ieșit de la metrou. 

Uluitor, este că violatorul recidivist a abuzat 2 tinere în aceeași noapte, în București. Le-a răpit și sechestrat într-o casă abandonată.

Pe 22 februarie, seara, el a răpit o tânără de 34 de ani de la metrou, sub amenințarea unui cuțit. A dus-o într-o baracă de pe un teren viran și a bătut-o și a abuzat sexual de ea.

Câteva ore mai târziu, noaptea, tot sub amenințarea cuțitului, violatorul în serie a sechestrat o altă tânără, de 27 de ani. A jefuit-o și de 500 de Euro și a dus-o într-o casă abandonată, unde, de asemenea, a agresat-o sexual.

Polițiștii l-au prins în flagrant pe Iulian Fentzel. Au fost alertați de prima victimă și au acționat, reușind să îl prindă pe prădătorul sexual în vârstă de 61 de ani. 

În buzunarele violatorului au fost găsiți și banii pe care îi furase de la cea de-a doua victimă.

Iulian Fentzel a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus la judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Recidivistul fusese eliberat în noiembrie 2018, înainte de termen, când mai avea de executat 1000 de zile de închisoare.