Un tânăr s-a sinucis pentru că nu a luat examenul de bacalaureat nici a doua oară

Un tânăr s-a sinucis pentru că nu a luat examenul de bacalaureat nici a doua oară

Un tânăr de 19 ani şi-a pus capăt zilelor, supărat că a picat şi a doua oară Bacalaureatul.

UPDATE: Este sigur: tânărul de 19 ani găsit mort pe Calea Torontalului şi-a luat viaţa singur. Luni la prânz medicii legişti au informat  Poliţia că moartea lui Marius Sava este de fapt o sinucidere. Imediat după cercetarea locului faptei au fost formulate două ipoteze cu privire la decesul tânărului: una că tânărul ar fi fost victima unui accident rutier şi cea de-a doua că el s-a fi sinucis, aruncându-se de pe terasa unui bloc aflat în construcţie, fiind decepţionat pentru că nu a promovat examenul de bacalaureat nici în sesiunea de toamnă. În cauză se continuă cercetările în dosarul penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul.

Băiatul provenea din Republica Moldova şi studiase la Colegiul Tehnic Emanoil Ungureanu din Timişoara.

Cadavrul a fost descoperit azi la ora 10.30, în curtea unui bloc în construcţii pe Calea Torontalului din Timişoara.

Iniţial, bazându-se pe ipoteza eliberată de medicii legişti, poliţiştii au spus că Marius Sava fusese accidentat de o maşină, după care şoferul a încercat să ascundă trupul neînsufleţit.

Ulterior, oamenii legii au luat în considerare şi varianta sinuciderii. "În desfăşurarea anchetei, poliţiştii iau în considerare două variante, prima ipoteză pornind de la faptul că tânărul a picat Bacalaureatul a doua oară în acest an. A doua ipoteză este cea eliberată de medicii legişti. În urma investigaţiilor la faţa locului, bazându- se pe leziunile prezente pe faţa şi braţele cadavrului, se poate ca el să fi fost victima unui accident rutier", a declarat Mădălina Mezdrea, ofiţer de presă al IPJ Timiş.

Venit în România de mic, Marius Sava a urmat cursurile la Timişoara, unde s-a stabilit cu familia în urmă cu 11 ani. Trăia cu mama lui, aceasta fiind şi persoana care l-a văzut ultima dată la ora 9,30. "Zicea că se duce să vadă rezultatele la Bac. Apoi a sunat să spună că a picat. Era foarte decepţionat", le-a povestit femeia, poliţiştilor.

Tânărul studiase la Colegiul Tehnic Emanoil Ungureanu şi vroia să devină tehnician proiectant. Obţinuse, la a doua sesiune a examenului maturităţii, calificative foarte bune la competenţe şi un 9 la Limba română. La Biologie a luat puţin peste 5, în schimb la Matematică a luat 2,75.

Ne puteți urmări și pe Google News