Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou caz Hâldan. Un tânăr din Suceava a murit pe terenul de fotbal
Un nou caz Hâldan. Un tânăr din Suceava a murit pe terenul de fotbal

Un nou caz Hâldan. Un tânăr din Suceava a murit pe terenul de fotbal

Un tânăr din Suceava a murit pe terenul de fotbal, la scurtă vreme după ce a înscris un gol, într-un meci pe care îl disputa împreună cu prietenii săi.

Un tânăr din Suceavaa murit pe terenul de fotbal. Un tânăr care juca fotbal împreună cu prietenii pe un teren din centrul municipiului Suceava a murit subit în timpul jocului. Acest deces s-a întâmplat imediat după ce tânărul a înscris un gol. Incidentul s-a petrecut vineri noaptea, în jurul orei 22.30.

Tânărul, în vârstă de 32 de ani, juca fotbal împreună cu prietenii săi, pe un teren din centrul municipiului Suceava.

Martorii prezenți la fața locului au povestit că el s-a prăbușit brusc, la pământ. Ceilalți jucători au sunat la 112, solicitând intervenția ambulanței. Medicii care au ajuns la fața locului nu au reușit să-l readucă la viață. În aceste condiții, au constatat decesul jucătorului.

Tânăr sucevean a murit pe terenul de fotbal

Martorii povestesc că tânărul a căzut secerat la pământ, chiar după ce a înscris un gol. Prietenii tânărului au încercat să-l ajute, dar acesta nu a mai dat niciun semn de viață.

Personalul de pe ambulanța chemată la fața locului nu a putut decât să constate decesul tânărului. Ei au stabilit că acesta a suferit un stop cardio-respirator ireversibil.

Poliția a început o anchetă în acest caz

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că unui tânăr i s-a făcut rău pe terenul de fotbal aflat în zona Mirăuți din centrul municipiului Suceava. Polițiștii din cadrul IPJ Suceava au ajuns la fața locului și au constatat decesul bărbatului de 32 de ani.

În acest caz a fost demarată o anchetă de către polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava. Oamenii legii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească ce s-a întmplat, în funcție de raportul medico-legal privind cauza morții.

 

Citește și: 

CFR Cluj este în doliu. Un fost jucător al clubului a fost găsit mort în apartament

Unde joacă cel mai vârstnic fotbalist din Europa. Le-ar putea da lecții tricolorilor