Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tânăr A EVADAT din arestul preventiv al IPJ Sibiu
Un tânăr A EVADAT din arestul preventiv al IPJ Sibiu

Un tânăr A EVADAT din arestul preventiv al IPJ Sibiu

Un tânăr în vârstă de 16 ani, aflat în arestul preventiv al IPJ Sibiu, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi calificate, a evadat duminică după-amiază, după ce a dislocat o bară metalică de la fereastra camerei unde se afla încarcerat.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres de IPJ Sibiu, tânărul a evadat, în jurul orei 15:00, el fiind încarcerat din data de 17 iunie pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. 

Tânărul Stoica Ionel Răzvan, în vârstă de 16 ani, este domiciliat în localitatea Agîrbiciu din judeţul Sibiu. Semnalmentele sale sunt înălţime – 1,70 m, greutate – 65 kg, păr şaten, fir drept, tuns scurt tip calotă, ochi căprui, constituţie atletică, ten piele deschis, rasa caucazian. Semne particulare: cicatrice la baza nasului, provenită de la o zgârietură. La data evadării, acesta purta un hanorac de culoare gri, pantaloni de trening, de culoare neagră, cu inscripţia ADIDAS pe partea dorsală şi adidaşi albaştri, precizează comunicatul IPJ Sibiu. 

În prezent, la nivel naţional, poliţiştii desfăşoară ample activităţi specifice pentru prinderea în scurt timp a persoanei în cauză. 

De asemenea, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu s-a declanşat o anchetă internă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui incident. 

Persoanele care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.