Evenimentul Zilei > Actualitate > Un soldat s-a sinucis în cazarma unității. Rezultatele ultimei testări sunt surprinzătoare
Un soldat s-a sinucis în cazarma unității. Rezultatele ultimei testări sunt surprinzătoare

Un soldat s-a sinucis în cazarma unității. Rezultatele ultimei testări sunt surprinzătoare

Un soldat în vârstă de 42 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a spânzurat în unitate

Un militar de la unitatea Someșeni, județul Cluj, a fost găsit mort, astăzi. Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a spânzurat, iar la ultimul test psihologic primise calificativul „foarte bine”. Procurorii militari au deschis un dosar în această cauza în care nu se cunosc împrejurările decesului.

„Astăzi, 20 ianuarie 2020, în jurul orei 10.10, pe timpul executării serviciului interior la U.M. 01049 Cluj-Napoca, caporalul clasa a II-a Felician-Codruț Șuteu a fost găsit spânzurat într-una din încăperile cazărmii unității. Colegii au anunțat serviciul medical al unității și au apelat imediat Serviciul Unic de Urgență – 112, iar echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul militarului la ora 11.18. Militarul în vârstă de 42 de ani a fost încadrat operator de tehnică de comunicații din decembrie 2003, este necăsătorit și nu are copii.

Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie din cadrul U.M. 01049 Cluj-Napoca și U.M. 02565 Cluj-Napoca cercetează circumstanțele producerii evenimentului”, a anunţat Divizia 4 Infanterie Gemina”, se precizează în comunicatul Diviziei a 4-a Infanterie Gemina.