Evenimentul Zilei > Actualitate > Un român își petrece, în medie, 535 de zile din viață în baie
Un român își petrece, în medie, 535 de zile din viață în baie

Un român își petrece, în medie, 535 de zile din viață în baie

Un român îşi petrece, în medie, mai mult de 535 de zile din viaţă în baie, fiind locul în care creează și multe frustrări, arată un studiu realizat de OnePoll pe un eșantion de 1.000 de respondenți.

„Baia este pentru unii români un loc de evadare, 25% admiţând că s-au retras în baie de familie, partener sau copii pentru a avea parte de linişte, în timp ce, pentru alţii, este locul pentru răsfăţ şi îngrijire, o activitate care însumează 9 zile pe an întro baie obişnuită. Alte 17 zile pe an sunt petrecute pentru a citi e-mailuri, înfrumuseţare şi chiar pentru a asculta muzică”, arată studiul.

Acest spaţiu comun creează şi tensiuni, soţul/prietenul provocând majoritatea frustrărilor, conform declaraţiilor a peste 32% dintre respondenţi. 51% dintre participanţii la studiu au spus că cel mai deranjant lucru în baie este părul lăsat în orificiul de scurgere din duş/ cadă, în timp ce 49% nu suportă obiceiul de a nu înlocui rola de hârtie igienică, iar 48% sunt frustraţi din cauza altor membri ai gospodăriei în ceea ce priveşte cantităţile excesive de apă pe podea după duş/baie în cadă.