Un român din Italia și-a atacat familia cu un cuțit. Salvarea a venit de la fiul de 12 ani

Un român din Italia și-a atacat familia cu un cuțit. Salvarea a venit de la fiul de 12 ani

Un român și-a amenințat soția și cei trei copii cu un cuțit, într-un oraș din din nordul Italiei, în apropiere de Torino, scrie La Repubblica.

Jurnaliștii italieni au salutat bravura unuia dintre copii despre care au scris că: „Și-a salvat familia”.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a încălcat un ordin de restricție, ieri, și a pătruns cu forța în locuința din Ivrea. El a luat un cuțit din bucătărie și a început să își amenințe familia. Cei trei copii s-au refugiat în dormitor.

Unul dintre copii, în vârstă de 12 ani, a reușit să alarmeze vecinii. „Tata spune că vrea să ne omoare pe toți”, le-a spus copilul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Polițiștii au reușit să intervină la timp și să îl aresteze pe bărbat înainte a întreprinde vreo agresiune. Acesta fusese reținut și cu o lună în urmă, din cauza unui motiv asemănător, anunță ProTv.

Nu e primul caz în care românii îngrozesc Italia. Cu câteva zile în urmă, un român a fost arestat în Italia, la Ostia, după ce a oferit un micuț de doi ani, unui turist, pentru „prestații sexuale”. Românul, în vârstă de 23 de ani încerca să plaseze copilașul potențialilor pedofili, care doreau să-și satisfacă instinctele sexuale în schimbul unor sume de bani. El a fost arestat de polițiștii din Guardia di Finanza, iar copilul, deshidratat, a fost preluat de autorități, în custodie.

Cazul îngrozitor s-a întâmplat în stațiunea Ostia, în apropiere de capitala Italiei, Roma.Individul se plimba prin stațiune, ducând copilul de mână, în căutare de posibili clienți. El a oprit în fața unui turist, și i-a oferit băiatul în scopuri sexuale, cotra unei sume de bani, conform presei din Italia. După ce a refuzat, turistul a apelat imediat numărul de urgență, 117 și a solicitat intervenția poliției.„Este un bărbat care încearcă să vândă un copil, se îndreaptă spre plaja Finanzere”, le-a spus turistul agenților de la Guardia di Finanza, conform blogsicilia.it. O patrulă de poliție s-a îndreptat spre plaja indicată și l-a găsit pe individual care părea dispus să ofere copilul oricui s-ar fi interesat de el. Văzând poliția, bărbatul a lăsat copilul unui trecător și a încercat să scape cu fuga. A fost prins rapid. După o cursă de aproximativ 200 de metri. El s-a opus reținerii și a încercat să-i atace pe polițiști, însă a fost imobilizat și pus la pământ.Individul a fost reținut și dus la închisoarea Regina Coeli. Potrivit sursei citate, românul va fi cercetat pentru exploatare de minori și agresarea unui polițist aflat în exercițiul misiunii.