Un accident a avut loc într-o familie care locuiește în Poroschia, județul Teleorman. O copilă de șapte ani era să moară sugrumată de un colier din plastic. Părinții minorei nu par să fi fost de față când a avut loc evenimentul periculos.

Din fericire, bunica fetiței a observat situația și, în timp util, a alertat autoritățile. Un echipaj de urgență s-a deplasat la fața locului. Un pompier a reușit să taie colierul de la gâtul fetiței de șapte ani și să o salveze de la moarte.

Copila a rămas fără aer

O fetiță din localitatea Poroschia, județul Teleorman, în vârstă de șapte ani, a rămas fără aer, după ce și-a pus la gât un colier de plastic care o strângea foarte mult. Părinții se pare că nu se aflau la fața locului și nu au remarcat situația periculoasă pentru copilă. Bunica minorei, însă, a remarcat împrejurarea critică și a alertat autoritățile.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor din Alexandria care au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii au intervenit de urgență.

A salvat-o cu o unghieră

Unul dintre angajații corpului specializat a sugerat utilizarea unui instrument pentru unghii astfel încât minora să nu sufere răni grave. Plutonierul adjunct Fudulu Sorin a utilizat, astfel, o unghieră pe care o poartă, conform antena3, mereu la el pentru situații care necesită o intervenție de tipul celei în cauză.

După intervenția autorităților, copila și-a recăpătat suflarea. La momentul actual, ea se află în siguranță. Părinții au fost sfătuiți să o țină sub supraveghere pe copilă, mai ales minor fiind.