Evenimentul Zilei > Actualitate > Un pompier, eroul unei copile de șapte ani. Risca să fie sugrumată
Un pompier, eroul unei copile de șapte ani. Risca să fie sugrumată

Un pompier, eroul unei copile de șapte ani. Risca să fie sugrumată

O fetiță de șapte ani a fost salvată de un pompier de la moarte, după ce a rămas fără aer.

Un accident a avut loc într-o familie care locuiește în Poroschia, județul Teleorman. O copilă de șapte ani era să moară sugrumată de un colier din plastic. Părinții minorei nu par să fi fost de față când a avut loc evenimentul periculos.

Din fericire, bunica fetiței a observat situația și, în timp util, a alertat autoritățile. Un echipaj de urgență s-a deplasat la fața locului. Un pompier a reușit să taie colierul de la gâtul fetiței de șapte ani și să o salveze de la moarte.

Copila a rămas fără aer

O fetiță din localitatea Poroschia, județul Teleorman, în vârstă de șapte ani, a rămas fără aer, după ce și-a pus la gât un colier de plastic care o strângea foarte mult. Părinții se pare că nu se aflau la fața locului și nu au remarcat situația periculoasă pentru copilă. Bunica minorei, însă, a remarcat împrejurarea critică și a alertat autoritățile.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor din Alexandria care au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii au intervenit de urgență.

A salvat-o cu o unghieră

Unul dintre angajații corpului specializat a sugerat utilizarea unui instrument pentru unghii astfel încât minora să nu sufere răni grave. Plutonierul adjunct Fudulu Sorin a utilizat, astfel, o unghieră pe care o poartă, conform antena3, mereu la el pentru situații care necesită o intervenție de tipul celei în cauză.

După intervenția autorităților, copila și-a recăpătat suflarea. La momentul actual, ea se află în siguranță. Părinții au fost sfătuiți să o țină sub supraveghere pe copilă, mai ales minor fiind.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: