Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este polițistul din Sibiu? A încercat să abuzeze două minore
Cine este polițistul din Sibiu? A încercat să abuzeze două minore

Cine este polițistul din Sibiu? A încercat să abuzeze două minore

Caz șocant la Sibiu unde un polițist a fost acuzat că ar fi abuzat două minore. Acesta a fost deja suspendat din funcție.

UPDATE: Bărbatul a lucrat la Poliția Locală în Sibiu, iar în afara programului era angajat la o sală de box. Acolo, acesta a încercat să violeze două copile, în vârstă de 13, respectiv 17 ani. Totul s-a petrecut în cursul lunii iulie 2019.

G.I., în vârstă de aproximativ 50 de ani, este acum arestat la domiciliu, în urma deciziei Tribunalului Sibiu.


Tribunalul Sibiu a dispus ieri măsura arestului la domiciliu împotriva unui agent de poliţie care în luna iulie ar fi săvârşit infracţiuni cu privire la viaţa sexuală asupra a două minore, informează IPJ Sibiu, conform Mesageruldesibiu.

„În cursul lunii iulie 2019, în baza datelor şi informaţiilor obţinute, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu privire la faptul că un angajat, respectiv un agent de poliţie din sistemul de ordine şi siguranţă publică, ar fi săvârşit infracţiuni cu privire la viaţa sexuală. În afara orelor de program, agentul de poliţie desfăşura activităţi în calitate de instructor sportiv, iar faptele ar fi vizat două persoane de sex feminin, în vârstă de 13 şi 17 ani”, precizează IPJ.

Tribunalul Sibiu a dispus împotriva sa măsura arestului la domiciliu. Ca urmare a acestei măsuri, prin dispoziţia şefului IPJ Sibiu, agentul de poliţie a fost suspendat din funcţie, mai menţionează sursa citată.