Competiția va autoturisme GT3, TCR Touring Car, Formula 4, drifting, slalom karting precum și discipline eSports.

„Sunt foarte fericit că voi avea șansa să reprezint țara noastră într-o competiție de drift organizată de catre FIA, în premiera, în Europa.
Participarea la acest eveniment este posibilă datorită bunei colaborări cu Automobil Clubul Roman și implicarea totală a sponsorilor mei.

Am reușit să ne înscriem și să facem acest pas important atât pentru noi, cât și pentru promovarea driftului din România.
Am avut un sezon extrem de dificil, începandu-l cu o mașină nouă, într-un campionat nou, Drift Masters European Championship, campionat cu un nivel extrem de ridicat. Experienta acumulată în acest sezon ne-a făcut atât pe mine, dar în special pe iubita mea, Raluca, să organizăm un eveniment la Constanța la sfârșitul lunii august, unde atât piloții, cât și fanii acestui sport s-au putut bucura de un show deosebit.

Mulțumesc din suflet pe această cale sponsorilor pentru tot sprijinul și încrederea acordată, familiei, prietenilor, fanilor și în special Ralucăi, ea este cea care mă susține în tot ceea ce fac și mă împinge spre succes”, a declarat Vlad Stănescu, înainte de a lua startul la FIA Motorsport Games 2019.