Șoferul a dispărut cu un TIR plin cu televizoare de ultimă generaţie. Pentru găsirea şoferului fugar, patronul oferă o recompensă de 50.000 de euro. Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR.

„Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”, este anunţul postat de patronul unei firme din comuna dâmboviţeană Crângurile, pe reţelele de socializare.

Postarea a strâns sute de comentarii şi unii dintre şoferii care au participat la discuţie se îndoiesc de veridicitatea ei. Însă Poliţia din Găeşti a înregistrat o plângere în acest sens şi au fost făcute şi percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa, scrie cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: