Evenimentul Zilei > Politica > Un pastor baptist îi cere DEMISIA ministrului Apărării
Un pastor baptist îi cere DEMISIA ministrului Apărării

Un pastor baptist îi cere DEMISIA ministrului Apărării

Un pastor baptist i-a cerut ministrului Apărării, Gabriel Beniamin Leș, care are aceeași confesiune, să demisioneze din Guvern, deoarece pentru un creștin evanghelic nu este potrivit să stea printre oamenii nedrepți.

Pastorul Samy Tuțac i-a transmis următorul mesaj ministrului Leș: 

"Stimate domnule ministru,

M-am bucurat când aţi fost numit ministru al Apărării din cel puţin două motive. Am înţeles că sunteţi creştin evanghelic şi că aţi fost student la Timişoara. Cum eu sunt pastor evanghelic în Timişoara e posibil să ne fi intersectat pe undeva.

Când am auzit în această dimineaţă că un ministru din Guvernul domnului Grindeanu şi-a dat demisia, am fost sigur că dumneavoastră sunteţi. Un creştin evanghelic nu poate gira prin prezenţa lui un guvern antinaţional, antilege şi ordine şi pentru corupţie şi fărădelege. Am înţeles peste câteva minute că era vorba de colegul dumneavoastră tehnocrat, Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de afaceri. Vă redau câteva din cuvintele emoţionante scrise de domnia sa:

"Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare şi nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conştiinţa curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să mă uit în ochii lui şi ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun că tată a fost un las şi a girat acţiuni pe care nu le împărtăşeşte sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!"

Domnule ministru, aveţi un nume frumos, Beniamin, care înseamnă "Fiul celei drepte". Domnule ministru, dumneavoastră în calitate de creştin evanghelic nu puteţi să pătaţi obrazul lui Cristos stand în mijlocul celor nedrepţi. Până şi numele vă determină să vă disociați de fărădelege şi nedreptate.

Domnule ministru, în calitate de pastor evanghelic va rog gândiţi-vă la onorea lui Cristos, uitaţi-va, că şi colegul dumneavoastră, în ochii copiilor dumneavoastră şi daţi-vă demisia sau demascaţi fărădelegile comise de infractorii travestiţi în politicieni. Ştiu că aţi muncit mult să ajungeţi până aici, dar noi creştinii nu trăim numai pentru aici şi acum, ci şi pentru atunci şi acolo.

Dumnezeu să va binecuvânteze! Dumnezeu să binecuvânteze România!" , a spus pastorul.