Evenimentul Zilei > Actualitate > Un oficial FRF, despre un internațional român: „E un prost, dar poate acum nu-și dă seama”
Un oficial FRF, despre un internațional român: „E un prost, dar poate acum nu-și dă seama”

Un oficial FRF, despre un internațional român: „E un prost, dar poate acum nu-și dă seama”

Gheorghe Chivorchian, secretar general al FRF, a explicat că Ștefan Radu, jucătorul celor de la Lazio Roma, nu poate fi înduplecat să revină la echipa națională.

Gheorghe Chivorchian a declarat că Ștefan Radu se încăpățânează să nu revină la echipa națională, chiar dacă Victor Pițurcă, fostul selecționer, a fost înlocuit cu Anghel Iordănescu. Oficialul FRF crede că fundașul italienilor de la Lazio Roma face o mare greșeală, dar deocamdată nu-și dă seama.

„Prima dată a fost contactat pentru a reveni în circuitul naţionalei în primăvara anului trecut. Nu a vrut. Răzvan Burleanu a vorbit apoi de mai multe ori, dar el, nu, şi nu! Am crezut că nu vrea pentru că e Piţurcă antrenor, dar după ce Piţi a plecat la Al Ittihad şi a venit Iordănescu, am reluat discuţiile.  Am încercat să-l convingem, însă fără efect. Am vorbit chiar cu impresarul lui, care a încercat şi el să-l facă să revină. Degeaba!", a spus Chivorchian pe ntru „Fanatik”.