Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou caz Bobbitt. I-a tăiat organul genital șefului său, după ce bărbatul a încercat să o agreseze
Un nou caz Bobbitt. I-a tăiat organul genital șefului său, după ce bărbatul a încercat să o agreseze

Un nou caz Bobbitt. I-a tăiat organul genital șefului său, după ce bărbatul a încercat să o agreseze

Totul s-a petrecut în Spania. O femeie i-a tăiat organul genital șefului său, după ce bărbatul a încercat să o violeze. După incident, polițiștii spanioli au arestat-o. Ea lucra într-un bar din Sant Andreu de la Barca, Barcelona.

Bărbatul atacat a fost dus la spital Din cauza rănilor suferite, bărbatul a ajuns de urgență .

Surse din poliție, citate de ziarul spaniol El Mundo, au declarat că femeia a explicat că bărbatul a vrut să o agreseze sexual. Ea a încercat să se apere, a luat un cuțit și i-a tăiat organul sexual presupusului agresor.

Femeia spune că a fost hărțuită luni de zile

Aceleași surse susțin că femeia a declarat că era hărțuită sexual de luni de zile și că proprietarul barului a forțat-o să întrețină relații sexuale în tot acest timp. După luni de chin, femeia nu a mai suportat și a recurs la acest gest.

Șeful postului de poliție din Martorell a explicat că victima și agresorul au ajuns practic împreună la secția de poliție locală dimineața trecută și că agenții au activat serviciile de urgență din cauza gravității rănilor. Bărbatul a fost dus la spital și acolo a fost operat. În fața poliției, femeia a recunoscut că a tăiat penisul șefului ei, susținând că el a vrut să o violeze.

Atât bărbatul, cât și femeia sunt din Bangladesh și au antecedente penale. Nu există dovezi că femeia, care lucrează de ani de zile în același local, ar fi depus o plângere împotriva șefului ei, care deține mai multe restaurante. „Avem o persoană grav rănită în zona genitală și investigăm pentru a clarifica ce s-a întâmplat”, au declarat polițiștii, care nu au putut încă să ia o declarație bărbatului.

Un alt caz devenit celebru a fost cel al familiei Bobbitt. John Wayne Bobbitt și Lorena Bobbitt au fost un cuplu american căsătorit pe 18 iunie 1989, a cărui relație a primit o acoperire media internațională în 1993 când, după pretențiile de ani de viol și abuz comise de soțul ei, Lorena i-a tăiat penisul cu un cuțit în timp ce era adormit în pat, scrie ziarulromanesc.es.