Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a fost descoperit mort, cu două cuțite înfipte în piept. Tragedia s-a petrecut la o palincărie
Un bărbat a fost descoperit mort, cu două cuțite înfipte în piept. Tragedia s-a petrecut la o palincărie

Un bărbat a fost descoperit mort, cu două cuțite înfipte în piept. Tragedia s-a petrecut la o palincărie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost descoperit mort, cu două cuțite înfipte în piept. Se pare că s-a certat violent cu criminalul, după ce amândoi consumaseră băuturi alcoolice.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Maramureș, a fost omorât după ce criminalul i-a înfipt în piept două cuțite. Victima a fost descoperită duminică dimineața, iar echipajul medical care a ajuns la locul cu pricina nu a mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Astfel, a fost constatat decesul provocat de atacul violent.

Bărbat omorât cu două cuțite, după un scandal

Victima ar fi fost proprietarul unei palincării și în acel loc și-a pierdut viața. Cel care l-a descoperit a fost o vecină, care ar fi alertat autoritățile. Polițiștii care au ajuns la locul crimei au demarat o anchetă, sub îndrumarea unui procuror criminalist.

Din primele informații, autorul crimei a fost găsit de oamenii legii. Însă, deocamdată, el nu a ajuns la poliție, pentru că i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare. După ce a înjunghiat victima cu două cuțite, din cauza unui conflict, criminalul s-a făcut nevăzut de la locul cu pricina. Pe drum s-a întâlnit cu o femeie, căreia i-a transmis că a găsit un bărbat mort în zonă. Apoi, a fugit, după cum anunță Antena 3.

Victima a fost descoperită de o femeie

Alarmată, femeia s-a deplasat la palincăria respectivă, acolo unde a constata că bărbatul de 35 de ani zăcea pe joc, cu două cuțite înfipte în spate. Speriată, ea a sunat la numărul de urgență 112. De asemenea, la locul crimei au ajuns și reprezentanții Institutului de Medicină Legală (IML), care urmează să efectueze o necropsie, pentru a stabili cu exactitate cauzele acestei morți violente.

Deocamdată nu se cunosc motivele care au dus la această crimă, însă ambii bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice și între ei a izbucnit un scandal. În interior, s-au găsit urme de violență, semn că avusese loc o răfuială.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: