Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte bizară în Maramureș. Un tânăr de 17 ani a fost găsit fără suflare
Moarte bizară în Maramureș. Un tânăr de 17 ani a fost găsit fără suflare

Moarte bizară în Maramureș. Un tânăr de 17 ani a fost găsit fără suflare

Maramureșul este martorul unei morți bizare, după de părinții unui băiat de 17 ani l-au găsit pe acesta fără suflare în casă.

Caz bizar în Maramureș. Un tânăr de 17 ani a fost găsit de părinții lui fără suflare. Acesta se afla în casă alături de surorile sale mai mici în timp de părinții lor erau plecați la muncă.

Moarte cu semne de întrebare

Polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani a fost găsit în stare de inconștiență la domiciliu acestuia în Ardusat. La fața locului, polițiștii au identificat persoana, care se afla în poziție întins pe pat în una din încăperile imobilului. Decesul acestuia a fost confirmat de către un medic din cadrul SAJ Maramureș aflat la fața locului. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului s-a constatat faptul că nu există urme de violență.

„Cadavrul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, Serviciul de Medicină Legală, în vedere efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au informat poliţiştii.

Băiat de 17 ani, găsit fără suflare

Primarul din localitate a precizat că băiatul era singur acasă, cu cele două surori mai mici. Părinții la serviciu, în schimbul de noapte, iar când au venit părinţii de la serviciu şi-au găsit băiatul mort în pat.

Potrivit informațiilor, tânărul nu suferea de nicio boală, însă acesta ar fi consumat o substanță necunoscută.

Potrivit vasiledale.ro, tânărul și-ar fi petrecut seara alături de o tânără din Baia Mare, alături de care ar fi consumat „substanţe necunoscute”. Poliţiştii nu confirmă această variantă şi precizează că până ce nu este gata necropsia nu se poate discuta despre vreo substanţă necunoscută ingerată de adolescent, care să-i fi produs sau nu decesul.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.