Un nou atac armat în America. Într-un supermarket, o femeie și un copil au fost omorâți. Criminalul și-a pierdut și el viața. VIDEO

Un nou atac armat în America. Într-un supermarket, o femeie și un copil au fost omorâți. Criminalul și-a pierdut și el viața. VIDEO

Un atac armat s-a înregistrat, joi, în Statele Unite ale Americii, după ce un atacator a deschis focul într-un supermarket din Florida.

Un nou atac armat înregistrat, joi, în Statele Unite ale Americii (SUA). Tragicul eveniment în urma căruia trei persoane au murit s-a petrecut într-un supermarket din Florida. O persoană a deschis focul. Doi adulți și un copil au rămas fără suflare din cauza gloanțelor încasate, au anunțat autoritățile.

Atac armat în Florida, trei persoane au murit

Biroul Poliției din Palm Beach a anunțat că focul a fost deschis în jurul orei locale 11.30, în magazinul alimentar Royal Palm Beach din complexul The Crossroads. Din câte se pare, una dintre persoanele împușcare mortal a fost chiar atacatorul. Cel care a fost răpus de focurile trase de echipele de intervenție, conform nypost.com.

Deocamdată nu au fost oferite multe detalii despre acest atac. Ancheta este în plină desfășurare și polițiștii încearcă să afle ce l-a determinat pe atacator să recurgă la gestul extrem în urma căruia și-a pierdut viața, după ce a omorât o femeie și un copil.

Ne puteți urmări și pe Google News

America se lovește constant de atacurile armate. Una dintre cele mai mari probleme ale SUA, nu de ieri, de azi. În luna aprilie, legat de această plagă a societății, președintele Joe Biden afirma că vrea să ia măsuri.

Joe Biden vrea să ia măsuri în privința armelor

Liderul de la Casa Albă a cerut Departamentului Justiţiei să propună reglementări pentru găsirea armelor de foc care au fost modificate artizanal şi care sunt deţinute ilegal.

De asemenea, la acea vreme se vorbea despre elaborate norme pentru intensificarea controalelor privind profilul psihologic al persoanelor care vor să cumpere arme de foc. În plus, pistoalele cu dispozitive de fixare pe braţ vor fi reclasificate, astfel încât să fie verificate mai atent de autorităţi. Preşedintele SUA a cerut Congresului să adopte rapid măsuri pentru extinderea controalelor asupra vânzărilor armelor de foc.

„Nimic din ceea ce recomand nu încalcă în niciun fel Amendamentul al doilea al Constituţiei. Sunt false argumentele care sugerează că ar fi vizate drepturi prevăzute prin Amendamentul al doilea al Constituţiei. Violenţele armate din Statele Unite sunt o epidemie şi o ruşine pe plan internaţional. Trebuie să înceteze”, afirma Joe Biden.