Un musulman ÎI ATACĂ DUR PE JIHADIŞTI. ÎNTREBĂRILE LUI PENTRU TERORIŞTI sunt virale pe Internet

Un musulman ÎI ATACĂ DUR PE JIHADIŞTI. ÎNTREBĂRILE LUI PENTRU TERORIŞTI sunt virale pe Internet

La puţin timp după recentele atacuri teroriste de la Paris, pe Internet a apărut un filmuleţ în care un bărbat musulman a lansat mai multe atacuri dure la adresa fanaticilor care propagă teroarea peste tot în lume.

Cel despre care se crede că ar locui undeva în Marea Britanie a avut curajul să sublinieze că nimeni nu îi obligă pe fanaticii islamişti să trăiască în ţări pe care nu le plac.

„Dacă nu îţi place această ţară (n.r. - Franţa), de ce d***u ai venit aici? Ce te învaţă religia noastră, religia mea, Islamul? Te învaţă să fii tolerant şi să respecţi credinţele altora. Dacă opiniile lor nu te respectă, ce faci? Mergi şi împuşti în secolul al XXI-lea? Nu, nu poţi face asta. Trebuie să accepţi că în aceste ţări legile islamice nu au efect. Dacă vrei să câştigi inimile şi minţile oamenilor, du-te şi predică. Nu te apuci n***i să împuşti oameni pentru ceea ce crezi tu, corect?”, a spus curajosul care, printre altele, s-a referit şi la atentatul din luna ianuarie, când redacţia Charlie Hebdo a fost masacrată de terorişti islamişti.

Musulmanul care apare în filmuleţ a spus că rezolvarea problemei caricaturilor care ironizau simbolurile islamismului se găsea în justiţie şi nicidecum în împuşcarea celor care lucrau pentru revista Charlie Hebdo. Bărbatul a mai spus că dacă nici în justiţie nu se rezolva problema, atunci ar fi trebuit să se predice mesaje care să promoveze islamismul.

Ne puteți urmări și pe Google News