Evenimentul Zilei > International > Un monstru de om și-a amenințat copiii cu cuțitul: „Tata vrea să ne omoare!”
Un monstru de om și-a amenințat copiii cu cuțitul: „Tata vrea să ne omoare!”

Un monstru de om și-a amenințat copiii cu cuțitul: „Tata vrea să ne omoare!”

Un caz socant a avut loc în localitatea Ivrea din Italia, unde un român a fost arestat după ce și-a amenințat copiii cu un cuțit.

Un român, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Ivrea, Italia a fost arestat de carabinieri, după ce a făcut un scandal monstru la locuința unde locuia fosta soție sa împreună cu cei trei copii.

Supărat că se despărțise de soție, românul a vrut să se răzbune și a venit la locuința din provincia Torino, unde femeia și-a luat copiii și s-a mutat.

Băiețelul cel mare, de 12 ani, a fost nevoit să strige disperat, ca să fie auzit de vecini.  „Tata vrea să ne omoare!”, a urlat copilul, care era în casă alături de frații lui mai mici.

Îngrozit de ceea ce se întâmpla în casă, unde tatăl lui, care e divorțat de mamă, i-a atacat, băiețelul de 12 ani a strigat la vecini și le-a cerut să sune la Poliție. Vecinii au fost, de asemenea îngroziți și au cerut imediat ajutorul politiei locale pentru a interveni de urgență de teamă să nu se întâmple vreo nenorocire.

Apelul a ajuns la carabinieri, care au sosit în foarte scurt timpla locuința respectivă  și l-au arestat pe românul în vârstă de 33 de ani.

Bărbatul fusese arestat în urmă cu o lună pentru un eveniment similar, când tot fiul lui cel mare chemase poliția, și avea interdicție să se apropie de casa din Valperga, în zona Canavesei, în care fosta lui soție locuiește împreună cu cei trei copii ai lor.

Atunci, poliția l-a eliberat după ce bărbatul a dat o declarație că va respecta interdicția și nu va mai face scandal.

Totuși, marți noaptea, el a venit beat la domiciliul femeii, a luat un cuțit din bucătrie și a început să amenințe pe toată lumea, nu doar pe fosta sa soție, ci și pe cei trei copii. Îngroziți și speriați foarte tare, aceștia s-au închis într-un dormitor și de la fereastra camerei fiul cel mare a început să ceară ajutor, potrivit gazetaromaneasca.com

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: