Evenimentul Zilei > Actualitate > Un MONSTRU de tată. Își viola copiii când îi lua în vacanță
Un MONSTRU de tată. Își viola copiii când îi lua în vacanță

Un MONSTRU de tată. Își viola copiii când îi lua în vacanță

Coșmar într-o familie din Arad: un bărbat își viola copiii atunci când îi lua la el acasă, în vacanțe, el fiind separat de mama acestora. Deși faptele s-au petrecut în urmă cu cinci ani, totul a ieșit la iveală în primăvara acestui an, când monstrul a atentat și la intimitatea fiicei noii sale iubite.

Trei copii au dus o viaţă de groază alături de cel căruia îi spuneau ”tată”. Bărbatul i-a violat pe rând, cu repetiție, luni la rând. El a profitat de imposibilitatea copiilor de a se apăra. Bărbatul şi-a agresat mai întâi copiii biologici, care aveau cinci, respectiv, opt ani, la vrtemea respective, dar a violat-o și pe fiica noii sale iubite, anul acesta, fetița având numai șase ani.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad l-au trimis zilele trecute în judecată pe Andrei Varga pentru săvârşirea a unui număr de trei infracţiuni de agresiune sexuală, dintre care două în formă continuată. ”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, inculpatul Andrei Varga, tatăl biologic al minorilor V. A. şi V. A. (în vârstă de 8 respectiv 5 ani la momentul săvârşirii infracţiunilor), în perioada iulie – octombrie 2012, perioadă în care cei doi minori îşi petreceau vacanţă la locuinţa susnumitului, a săvârşit acte sexuale cu aceştia şi asupra lor – realizate atât sub imperiul constrângerii şi a stărilor asimilate acesteia cât şi profitând de imposibilitatea de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa. În acelaşi sens, perseverând în activitatea infracţională specializată, în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017, inculpatul Andrei Varga a întreţinut, în mod repetat, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, acte de natură sexuală cu minora P. D. M., în vârstă de 6 ani (la acea dată), fiica concubinei sale T. A”, scriu proc urorii în rechizitoriu.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalul Arad.