Evenimentul Zilei > Social > Un milionar român și-a batjocorit fata de 13 ani. Detalii de groază
Un milionar român și-a batjocorit fata de 13 ani. Detalii de groază

Un milionar român și-a batjocorit fata de 13 ani. Detalii de groază

Milionarulul în euro tocmai se întorsese din Italia, unde stătuse fugar, pentru a participa la pomana unui membru al familiei. Acesta riscă o pedeapsă până la 12 ani de închisoare pentru fapta monstruoasă.

O adolescentă de 13 ani a fost violată de propriul tată, un milionar român din Piatra Neamț. În urma abuzului la care a fost supusă, fetița a rămas însărcinată. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Roman, care va da o primă soluţie în acest caz.

Acuzatul se numește Iulian Șerban, are 38 de ani și domiciliază într-o comună din apropierea oraşului menţionat. Cercetările în acest caz au început acum trei ani, când cercul de suspecți bănuiți că ar fi violat-o pe tânăra de 13 ani era mai mare. Din acest cerc făceau parte frații vitregi ai fetiței, unchiul ei și alte câteva persoane. Făptașul a fost găsit datorită unei colaborări între poliţiştii din Neamţ şi carabinierii italieni.

Victima a fost violată şi de fraţii vitregi

Mama ei a fost căsătorită anterior și are frați vitregi din partea mamei, care ar fi violat-o, susține tânăra. Minora a făcut mărturisiri cutremurătoare, la începutul anchetei, acuzându-i și pe frații vitregi și pe unchiul său, fratele tatălui, că ar fi profitat de ea. Cu toate acestea, testele au scos la iveală adevărul. Cel care a violat-o pe fetiţa de 13 ani a fost propriul ei părinte, în vârstă de 38 de ani. Fetița a rămas însărcinată la scurt timp după ce a fost batjocorită de tatăl său.

Mama fetei a cerut o întrerupere de sarcină pentru fetiţă

Pe data de 22 iulie 2020, Iulian Șerban a fost prins de poliție și acuzat de viol, fiind arestat de magistrații de la Judecătoria Roman. Se pare că milionarul în euro tocmai se întorsese din Italia, unde stătuse fugar, pentru a participa la pomana unui membru al familiei. Acesta riscă o pedeapsă până la 12 ani de închisoare pentru fapta sa.

„Organele de cercetare penală au dispus măsura preventivă a reţinerii unei persoane, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol în formă continuată. La aceeaşi dată, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au sesizat Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile“, se arată în comunicatul anchetatorilor, scrie impact.