Evenimentul Zilei > Justitie > Vaslui: O fetiță de 13 ani a fost violată de propriul tată
Vaslui: O fetiță de 13 ani a fost violată de propriul tată

Vaslui: O fetiță de 13 ani a fost violată de propriul tată

O fetiţă din Vaslui a sunat la 112 şi a anunţat că a fost violată de tatăl ei. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Pentru că nu a mai suportat abuzurile, fetiţa de 13 ani a sunat singură la Poliţie şi a anunţat că a fost violată de tatăl său.

Ororile se petreceau în casă de mai multe luni de zile şi asta chiar sub privirile unei alte fetiţe de nouă ani, informează B1 TV.

Pentru a scapă de abuzurile la care era supusă, copila a dorit să cumpere mai multe medicamente cu gândul de a simula o tentativă de sinucidere. Fata nu a luat pastilele, dar a anunţat autorităţile.

Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut imediat de poliţişti, iar judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele acestuia.

În urmă cu câteva luni, mama fetiţei a plecat la muncă în străinătate. Când copila s-a plâns că tatăl ei a încercat să o batjocorească, aceasta s-a întors imediat în ţara, însă bărbatul a susţinut că fata minte.

Convinsă că soţul ei are dreptate, femeia a plecat din nou din ţară şi şi-a lăsat minora în grija acestuia. Atunci s-a dezlănţuit iadul pentru fată, care susţine că a fost violată în repetate rânduri de părintele ei.

Ororile se petreceau chiar sub privirile unei alte copile de nouă ani.

Copila de 13 ani a mărturisit că tătal o ameninţa că o ucide dacă va mai încerca să spună cuiva ce s-a întâmplat.

Bărbatul a încercat din nou să mintă, însă expertiza medico-legală a confirmt faptul că minora a fost abuzată.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a deschis o anchetă în acest caz.