Evenimentul Zilei > Actualitate > Umbra monstrului Dincă revine! Ce a păţit o fetiţă de 13 ani timp de două decenii? Teribil
Umbra monstrului Dincă revine! Ce a păţit o fetiţă de 13 ani timp de două decenii? Teribil

Umbra monstrului Dincă revine! Ce a păţit o fetiţă de 13 ani timp de două decenii? Teribil

Pare incredibil, dar din păcate este cât se poate de adevărat: un bărbat de 59 de ani a fost reţinut după ce fiica lui a mers la poliţie şi a mărturisit că acesta ar fi abuzat-o sexual aproape 20 de ani.

Ororile s-au desfăşurat într-o casă dintr-o comuna argeşeană şi ar fi început când femeia de azi avea doar 13 ani.

Odată ieşit la suprafaţă acest caz abominabil, monstrul care aminteşte, întrucâtva, de cazul „Gheorghe Dincă-Alexandra Măceşanu-Luiza Melencu”, a fost arestat preventiv.

Conform legii, deocamdată pentru 30 de zile, dar gravitatea celor expuse îi poate aduce acestuia o pedeaspă de până la 12 ani de închisoare. Parcă prea mică, totuşi…

Tânăra abuzată a fost abandonată de mamă când era foarte mică şi are un retard psihic, fiind crescută de bunică din partea tatălui.

După moartea bătrânei, eveniment trist înregistrat în urmă cu 20 de ani, copila a rămas fără apărare, iar părintele ei a început să o agreseze sexual.

„Cel puţin aşa a mărturisit, în urmă cu două zile, când tatăl ar fi violat-o din nou, după ce mai întâi ar fi agresat-o fizic.

Atunci femeia, ajunsă la 33 de ani, a decis să meargă la poliţie. A povestit că avea între 13 şi 15 ani, când tatăl ar fi început să o batjocorească.

Vecinii spun că nu au ştiut nimic despre ceea ce se întâmplă în casa bărbatului”, se arată pe stirileprotv.ro.

Despre aceste acuzaţii, vecinii par să nu ştie nimic. În acest sens este elocventă declaraţia unuia dintre ei: „Gard în gard cu el, dar nu am auzit de aşa ceva.”

„Aţi auzit-o vreodată plângându-se că taică-su o violează, ca o agresează sexual?”, a întrebat reporterul în discuţia purtată cu alţi consăteni.

„Nu, nu prea spunea. Nu spunea  Poate că îi spunea să nu spună!”, a venit reacţia din partea acestora.

Totuşi, ceva se leagă: oamenii locului cunosc foarte bine că de când a murit bunica, tatăl nu a mai muncit şi a trăit din pensia de handicap a fiicei sale.

Aşa cum este cazul în multe sate şi comunte din România, monstrul cheltuia toţi banii pe băutură şi ţigări, devenind unul dintre celebrii paraziţi întreţinuţi din fondurile statului.

„Dacă ar fi… ce a declarat, noi nu ştim. Probabil că îi era ruşine sau îi era teamă de el. Ruşinea depăşeşte mai mult teama”, au mai spus vecinii, conform sursei citate.

„Un bărbat de 59 de ani din comuna Poiana Lacului (n.r. – judeţul Argeş) a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul BIC Piteşti.

În urma cercetărilor s-a stabilit ca acesta ar fi întreţinut, în mai multe rânduri, acte sexuale cu fiica sa, la acest moment majoră, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia”, a declarat agent-şef principal Florin Popa, purtător de cuvâmt IPJ Argeş.

Munca oamenilor legii a fost uşurată de faptul că bărbatul nu a negat că ar fi întreţinut acte sexuale repetate cu fiica lui.

Ceea ce şochează şi arată dimensiunea acestui indivit monstruos este ceea ce le-a spus anchetatorilor şi anume că ar fi avut încuviinţarea fiicei.

sursa: stirileprotv.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: