Evenimentul Zilei > Monden > Un milionar excentric, arestat! Nu vă vine să credeţi ce purta în loc de mască
Un milionar excentric, arestat! Nu vă vine să credeţi ce purta în loc de mască

Un milionar excentric, arestat! Nu vă vine să credeţi ce purta în loc de mască

Milionarul John McAfee a recunoscut că a fost arestat în Norvegia pentru că purta altceva în loc de o mască de protecţie.

Magnatul high-tech, John McAfee, a fost arestat pentru câteva ore de poliţie în Norvegia, fiindcă folosea ceva nepotrivit pentru a-şi acoperi faţa, refuzând să poarte o mască regulamentară, aşa cum poartă majoritatea oamenilor în această tristă perioadă.

Acela care a descoperit software-ul antivirus – lucru care l-a făcut să câştige milioane – a relatat pe Twitter că a fost oprit de autorităţile norvegiene, care au rămas cu gura căscată, pur şi simplu uluiţi, de masca pe care acesta a realizat-o din lenjerie intimă de femeie, de mătase neagră, a cărui fotografie a fost împărtăşită de soţia sa Janice.

John McAfee a recunoscut că a fost arestat în Norvegia era o farsă

Managerul în vârstă de 74 de ani, a răspuns: „Este cea mai sigură mască disponibilă şi refuz să port altceva pentru a-mi proteja propria sănătate”. Soţia sa, Janice, a insistat chiar: „Masca de acest tip, ca a soţului meu, nu reciclează anhidrida carbonică expirată de pămâni ca măştile agăţate în spatele urechilor”.

După câteva ore, perechea a reuşit să se îmbarce în propriul avion privat cu direcţia Monaco, unde locuieşte. McAfee, născut în 1945 într-o bază militară americană de pe teritoriul britanic, are o foarte lungă poveste a problemelor avute cu forţele de ordine.

McAfee a văzut purtând o mască tanga pe treptele unui jet privat

A făcut senzaţie în 2012 când a fost bănuit a fi un infractor, „o persoană suspectă” pentru uciderea unui vecin al său în Belize. Bineînţeles că a fost vorba de o confuzie. După o urmărire internaţională, excentricul milionar a fost găsit în Guatemala.

Altă dată a fost arestat fiindcă a intrat ilegal în acea ţară, iar într-un final a fost repatriat în Statele Unite. Vara trecută, McAfee şi soţia sa au fost arestaţi de poliţia din Republica Dominicană care i-a acuzat că au pătruns pe insulă cu o barcă plină cu arme de foc. Apoi a fugit în Lituania. Actualmente încearcă să candideze din partea Partidului Libertin (care nu doreşte constrângerile capitalismului) la funcţia de preşedinte al Statelor Unite. A mai încercat dar fără succes în 2016.

McAfee și Janice se află la bordul unui avion

Mai multe imagini cu excentricul miliardar puteţi vedea aici: .the-sun

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: