Evenimentul Zilei > Actualitate > Un medic din România s-a sinucis. Avea doar 33 de ani. Ce a făcut în ultimele ore de viață
Un medic din România s-a sinucis. Avea doar 33 de ani. Ce a făcut în ultimele ore de viață

Un medic din România s-a sinucis. Avea doar 33 de ani. Ce a făcut în ultimele ore de viață

Marius Fărcaș, medic specialist în genetică la Centrul Imogen și profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj, a decis să își pună capăt zilelor. Bărbatul de doar 33 de ani s-ar fi aruncat de la etajul cinci al camerei unde era cazat, la un renumit hotel din oraș, Grand Hotel Italia. Conform spuselor apropiaților, acesta ar fi suferit de depresie.

Vestea cu privire la moartea medicului i-a șocat pe apropiați, dar și pe colegii acestuia. Marius Fărcaș s-a cazat marți, 19 octombrie, la unul dintre cele mai renumite hoteluri din Cluj. Miercuri, bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul cinci, din balconul camerei unde era cazat.

”Lucra la laborator, aveam ceva mai mult de lucru în această perioadă, dar își făcea treaba. Regretăm această pierdere, este o mare tristețe între noi, cei care l-am cunoscut și am lucrat cu el”, a spus un coleg al acestuia.

Colegii medicului susțin că evenimentele au luat prin surprindere pe toată lumea. Marți, acesta ar fi trebuit să se întâlnească cu prietena sa, tot medic, pentru a lua cheile de la locuința lui. Tânăra l-a așteptat toată noaptea, fără să primească niciun semn de la el.

”Aceasta l-a așteptat toată noaptea și nu știa unde e, el nu a dat niciun semn. Apoi a aflat că s-a aruncat de la etaj. Este devastată. Nici ea nu și-a dat seama că ar fi avut probleme”, a precizat un alt coleg.

Conform primelor informații apărute în spațiul public, medicul ar fi suferit de o depresie în ultima perioadă. Medicul s-a născut în Arad și a absolvit Universitatea de Medicină din Cluj în anul 2013.

Un dosar penal a fost deschis în cazul profesorului de la Cluj care s-ar fi sinucis

Anunțul cu privire la evenimentul trist petrecut la Grand Hotel Italia a fost semnalizat autorităților printr-un apel la 112, miercuri dimineața, în jurul orei 8.00. La fața locului s-au deplasat echipajele medicale de prim-ajutor care au găsit un bărbat de 33 de ani, care nu mai era în viață. Conform comunicatului transmis de Poliție, un dosar de cercetare penală a fost deschis în acest caz .

„Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: