Peste 300.000 de lei si 15.000 Euro au fost confiscaţi de la Ionuţ Balaban. Anchetatorii susţin că bani provin din traficul de droguri, scrie Vremeanoua.

Acesta a fost capturat exact în momentul în care vindea droguri unei alte persoane implicate în consumul si traficul de droguri de pe piaţa ilicită a drogurilor din Iaşi. În cursul nopţii poliţiştii de la Crimă Organizată făceau percheziţie la locuinţa suspectului situată în municipiul Iaşi Aleea Rozelor. Se pare că pe lângă importante cantităţi de droguri, procurorii si poliţiştii au găsit la locuinţa traficantului de droguri şi sume foarte mari de bani în lei şi valută. În timpul perchezitiei, mamei suspectului i sa făcut rău și a fost dusă de urgenţă cu ambulanţa la spital.

La faţa locului se adunaseră mai mulţi membrii ai lumii interlope din Iaşi, precum şi ai familiei traficantului. Vecinii si prietenii l-au caracterizat ca fiind un tip foarte abil şi atent la tot ce se mişca in jurul său. Din primele informaţii rezultă că acesta ar fi fost reţinut spre dimineaţă de către procurorii DIICOT urmând ca în cursul zile curente acesta să fie prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri.