Evenimentul ZileiMondenUn mare actor, marcat de dansul cu Prințesa Inimilor: „Nu o voi uita niciodată”. VIDEO

Un mare actor, marcat de dansul cu Prințesa Inimilor: „Nu o voi uita niciodată”. VIDEO

Un mare actor, marcat de dansul cu Prințesa Inimilor: „Nu o voi uita niciodată”. VIDEO
Imaginile cu John Travolta şi prințesa Diana dansând sunt cu adevărat de basm. Momentul iconic îi arată pe cei doi dansând la o cină de stat de la Casa Albă din 1985.

Evenimentul a fost găzduită de președintele de atunci Ronald Reagan și prima doamnă Nancy Reagan. Actorul, în vârstă de 67 de ani, a retrăit momentul în timpul unui interviu acordat pentru Esquire Mexico, recunoscând că nu era pregătit să danseze cu Prințesa Inimilor.

„Nu credeam că îmi vor cere să dansez cu ea. Am avut marele privilegiu și onoarea de a face acest lucru și m-am gândit: „Trebuie să existe un motiv pentru a face acest lucru și mai bine dau tot ce am mai bun”, a declarat John Travolta.

John Travolta, marcat de dansul cu Prințesa Inimilor: „Nu o voi uita niciodată”

„Gândește-te la decor. Suntem la Casa Albă. Este miezul nopții. Scena este ca un vis. Mă apropii de ea, îi ating cotul, o invit să danseze, a povestit actorul, şi continuă: „Se învârte în jurul meu și îmi arată acel zâmbet captivant, doar un pic trist, și acceptă invitația mea. Și acolo am fost, dansând împreună ca și când ar fi fost un basm”.

El a adăugat: „Cine și-ar putea imagina vreodată că așa ceva li se va întâmpla într-o zi? Am fost suficient de inteligent încât să-l ștampilez în memoria mea ca un moment special, magic”.

„Nu o voi uita niciodată. Sunt atât de onorat că am putut să experimentez acest lucru și știu cu certitudine că a fost punctul culminant al ei de a fi în Statele Unite, a fost momentul ei preferat. Așa că simt că i-am făcut viața mai bună, mi-a făcut viață mai bună și îmi pare foarte rău că nu este aici”, a mai spus actorul.

„Trebuia să conduc dansul bine, dar şi să fac ca totul să pară plăcut, relaxat, amuzant. Asta a fost partea uşoară. Dar partea grea a fost să mă duc la ea, să mă adresez aşa cum se cuvenea, să fiu încrezător şi să formulez cum trebuie invitaţia la dans. Nu mi-aş fi închipuit vreodată că mi se va întâmpla asta. Pentru mine rămâne o amintire extrem de specială”, a concluzionat marele actor.


Accesează: