Evenimentul Zilei > Actualitate > Donald Trump a încercat facă din Lady Di „soţie trofeu”. Cum a reacţionat Prinţesa Inimilor | GALERIE FOTO
Donald Trump a încercat facă din Lady Di „soţie trofeu”. Cum a reacţionat Prinţesa Inimilor | GALERIE FOTO

Donald Trump a încercat facă din Lady Di „soţie trofeu”. Cum a reacţionat Prinţesa Inimilor | GALERIE FOTO

Miliardarul Donald Trump, în prezent candidat la preşedinţia SUA, a încercat să o cucerească pe Lady Di. Totul s-a întâmplat în 1996, când Diana a divorţat de prinţul Charles.

Dezvăluirea a fost făcută de Selina Scott, prezentatoare TV în Marea Britanie, care a declarat că magnatul american "o bombarda" cu flori pe Prinţesa Diana.

Într-un interviu acordat ziarului Sunday Times, citat de Agerpres, Selina Scott a explicat că Trump îi trimitea Dianei, în Palatul Kensington, aranjamente florale imense, de sute de lire.

"Trump o vedea clar pe Diana drept cea mai bună soţie trofeu", a spus prezentatoarea, care a povestit că atuncă când Lady Di a întrebat-o ce să facă cu buchetele uriaşe de trandafiri şi orhidee primite de la Trump care îi ocupau apartamentul, a sfătuit-o să le arunce la coş.

Când Lady Di a murit în tragicul accident de maşină de la Paris în 1997, Trump le-a mărturisit prietenilor că cel mai mare regret al vieţii sale este că nu a putut să o cucerească pe Diana. "Întotdeauna a spus că regretă că nu a avut ocazia unei aventuri cu Diana", a mai spus ziarista.

Purtătorul de cuvânt al magnatului a declarat că "Trump şi Diana au avut o relaţie bună, se stimau reciproc, dar nu a ieşit nimic din asta".