Evenimentul Zilei > Politica > A făcut preinfarct din cauza lui Cioloș. Politicianul, la un pas de moarte. A fost mare scandal
A făcut preinfarct din cauza lui Cioloș. Politicianul, la un pas de moarte. A fost mare scandal

A făcut preinfarct din cauza lui Cioloș. Politicianul, la un pas de moarte. A fost mare scandal

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a dezvăluit că a făcut un preinfarct în urma unui scandal pe care l-a avut cu liderului USR Dacian Cioloș. Totul a plecat de la folosirea imaginii în campania electorală din 2016.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a mărturisit că a făcut preinfarct din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Dacian Cioloș în campania electorală din 2016 fiind acuzat că i-a folosit imaginea pe afișe.

”Este de regretat ceea ce se întâmplă la USR, dar noi știam că că domnul Cioloș este un politician cu toane. Îmi aduc aminte de anul 2016, când ba ne spunea că vrea să fie premierul nostru, ba ne spunea că nu avem voie să îi folosim imaginea. Eu chiar atunci am făcut un preinfarct în perioada aia de campanie, pentru că eu am fost într-un conflict cu dânsul că eu i-am folosit imaginea.

Eu am fost cel care a folosit imaginea și care am făcut acele documente cu imaginea dânsului și, la un moment dat, într-o emisiune, a spus că el nu ne-a permis așa ceva, ceea ce era un fals, pentru că nu puteam să îi folosesc imaginea până nu i-am prezentat”, a declarat Gheorghe Falcă la Antena 3.

Gheorghe Falcă, la un pas de moarte în urma scandalului cu Cioloş din  2016

Premierul Dacian Cioloş acuza în 2016, că nu a dat acordul PNL şi USR să îi folosească imaginea, referindu-se la afișele liberalilor. El a explicat atunci că decizia sa nu înseamnă că nu susținea anumite idei şi valori, ci că şi-a luat angajamentul de a nu se implica în campanie.

„I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii, făcând referire la PNL şi USR, tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament”, a declarat fostul premier în 2016.

Gheorghe Falcă era şef de campanie al PNL

Şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, declara atunci că liberalii şi-au asumat ”Platfoma România 100, care are un nume, un conţinut şi o poză”, iar desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier din partea PNL a fost votată în conducerea formaţiunii cu acordul acestuia.

Reamintim faptul că șeful de campanie al PNL Gheoghe Falcă a fost văzut tot mai rar după scandalul cu Dacian Cioloş. Falcă a ajuns la spital, după ce i-a curs sânge din nas și s-a simțit foarte rău, iar medicii au constatat că suferise un preinfarct. Informația a fost confirmată de către Gheorghe Falcă precizând pentru presa locală că de atunci primește tratament ambulatoriu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: