Surse din anturajul fostului mare fotbalist francez spun că acesta a decis să-şi trăiască viaţa la maxim şi implicit povestea de dragoste cu Maeva Denat, un model de 27 ani, după ce în urmă cu câteva luni a suferit un atac de cord. Se afla încă pe patul de spital când a decis să-ţi părăsească soţia, 48 de ani care nu i-ar fi permis Maevei să-l viziteze pe Ginola, 49 de ani, în spital.

“Maeva este înnebunită după David iar sentimentul e reciproc.  Singura parte urâtă în povestea asta e durerea Coralinei care este pur şi simplu devastată de gestul lui. Ce e ciudat, într-adevăr, e că Maeva seamănă izbitor cu Coraline (foto jos) de acum 20 de ani, după care David era absolut topit”, a declarat o sursă pentru Sun of Sunday.

David Ginola a suferit, în mai, un atac de cord în timpul unui meci caritabil desfăşurat pe proprietatea lui Jean-Stéphane Camerini, din regiunea franceză Mandelieu. Se pare că viaţa fostului mare fotbalist a fost salvată de jucătorul Frederic Mendy, care a efectuat manevrele de resuscitare până la venirea ambulanţei.

David şi Caroline s-au căsătorit în 1991 şi au împreună doi copii.