Evenimentul Zilei > Actualitate > Un important internaționale român a sărit să-l apere pe Sebastian Colțescu: „Nu avem respect pentru munca unui om”
Un important internaționale român a sărit să-l apere pe Sebastian Colțescu: „Nu avem respect pentru munca unui om”

Un important internaționale român a sărit să-l apere pe Sebastian Colțescu: „Nu avem respect pentru munca unui om”

Internaționalul Ciprian Marica îi ia apărarea arbitrului Sebastian Colțescu, pus la zid pentru greșelile comise la meciul dintre Astra Giurgiu și Steaua (scor 2-0).

Criticat pentru greșelile comise la meciul dintre Astra Giurgiu și Steaua, alături de tușierii Sebastian Stoianov şi Mircea Grigoriu, arbitrul Sebastian Colțescu este apărat de atacantul Ciprian Marica. Fotbalistul consideră că „centralului” i se face o nedreptate, pentru că a greșit fără intenției. Pe de altă parte, Marica are memorie selectivă și nu pomenește despre șirul impresionant de meciuri făcute praf de Colțescu.

„Nu-l cunosc personal pe Colţescu şi nici nu vreau să fiu eu un apărător al tuturor celor nedreptăţiţi. Ar trebui să se apere singur şi să fie apărat de brigada lui, de comisia de arbitri, pentru că s-a greşit în echipă. Mă deranjează, în schimb, că nu avem respect pentru munca unui om, pentru cariera lui, pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge în vârf. A greşit, e clar, dar care dintre noi n-a greşit? Trebuie să-l sacrificăm? De ce să nu merite o nouă şansă?! Au greşit la fel de grav asistenţii lui, dar tot el e scos ţap ispăşitor! A gresit voit, premeditat? Spuneţi asta, ieşiţi şi dovediţi asta, nu aruncaţi cu noroi! Făceaţi liste cu zeci de greşeli în favoarea Stelei, dar atunci nu mai cereaţi excluderea celor ce greşeau! E mult de discutat pe aceasta temă, dar ar fi cazul să-i tratăm pe oameni cu mai mult respect!", a scris Marica pe Facebook.