Incendiul s-a produs pe strada Răscola, din localitatea Petrila și a fost cauzat în urma unui conflict între cei doi bărbați, pe fondul consumului de alcool.

 

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, acesta fiind principalul suspect în ceea ce privește declanșarea flăcării. Martorii susțin că bărbatul ar fi incendiat imobilul după ce vecinul acestuia a refuzat să-i mai ofere băutură.

 

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, un petrilean în vârstă de 37 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat locuinţa unui vecin, în urma unui conflict spontan. Incendiul a fost stins vecini şi de pompierii sosiţi la locul intervenţiei, pagubele materiale urmând a fi evaluate”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

 

Hunedoreanul a fost condus la sediul poliției, unde i s-a întocmit un dosar de cercetare penală, pentru distrugere prin incendiere și amenințare, conform jurnaliștilor de la www.zhd.ro.

 

 

Citește și: