Evenimentul Zilei > Actualitate > Consternare în PNL. A fost găsit împușcat în cap!
Consternare în PNL. A fost găsit împușcat în cap!

Consternare în PNL. A fost găsit împușcat în cap!

Un fost primar din România a fost găsit împușcat, vineri dimineață, în propria locuință. Oamenii legii iau în calcul varianta unui suicid.

Vineri dimineață, Emanuel Dănilă (ex-lider PNL), fostul primar din din Bocșa, Caraș Severin, a fost găsit împușcat în locuința sa. Edilul își dăduse demisia în urmă cu o lună, din cauza unor probleme medicale. Potrivit primelor informații oferite de oamenii legii, fostul primar ar fi comis suicid.

La locul tragediei au ajuns echipaje ale Poliției, Ambulanța, dar și cei de la serviciul Criminalistică și Procuratură. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața.

Oamenii legii ia un calcul ipoteza potrivit căreia edilul s-a sinucis cu arma pe care o deținea. Trupul său neînsuflețit a fost găsit de către una dintre rudele sale.

În ultima vreme, edilul a avut probleme de sănătate, motiv pentru care și-a dat demisia din funcția pe care o deținea.  Acesta a fost ales primar în anul 2020, după mai mulți ani lucrați în mediul privat.

Cei care la-u cunoscut sunt șocați de gestul acestuia, în special pentru că, spun ei, era un om care se implica foarte mult în problemele comunității locale și nu părea să aibă probleme care să ducă la comiterea unui asemenea gest.

Cu toate acestea, cei care l-au cunoscut susțin că bărbatul părea din ce în ce mai deprimat în ultima vreme.

Marcel Vela a anunțat decesul fostului său coleg

Decesul lui Emanuel Dănilă a fost confirmat de președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela:

„Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui.

Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.

Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos.

Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Emanuel Dănilă, ales primar la orașului Bocșa în toamna anului trecut și-a depus demisia în luna martie a acestui an. „Demisia mea din funcția de primar este motivată strict de probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea Primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, transmitea la momentul respectiv Emanuel Dănilă.