Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost jucător al Stelei: „ Eu am vomitat în primul cantonament, nu mai puteam!”
Un fost jucător al Stelei: „ Eu am vomitat în primul cantonament, nu mai puteam!”

Un fost jucător al Stelei: „ Eu am vomitat în primul cantonament, nu mai puteam!”

Mihai Pintilii, fost jucător al echipei Steaua, a vorbit despre perioada în care „militarii” au fost pregătiți de Laurențiu Reghecampf.

Mihai Pintilii a confirmat într-un interviu acordat pentru „Gazeta Sporturilor” că un factor important în ecuația succesului pe care l-a avut Laurențiu Reghecampf la Steaua a fost reprezentat de pregătirea fizică. Ședințele de pregătire conduse de preparatorul german Thomas Neubert erau foarte dure, dar s-au dovedit utile.

„Noi eram pregătiţi cu antrenamentele foarte dure ale lui Neubert, nu cu medicamente. Eu am vomitat în primul cantonament, nu mai puteam! Era ceva exagerat de greu, nici nu credeam că există asemenea antrenamente! Primul an a fost teribil! Pe urmă m-am mai obişnuit. Mă uitam cum alerga Tănase, care era de 4-5 ani la Steaua, şi nu-mi venea să zic eu nu fac. Tase alerga de dădea boala-n el! Trăgeam şi eu de mine. Durau antrenamentele două ore, chiar mai mult. Neubert era tare de tot! El ne-a captat atenţia cu nişte antrenamente noi, pe care le-am acceptat toţi când ne-am dat seama cât ne ajută. Reghe îl întreba Tommy, de cât timp ai nevoie?. Şi Neubert îşi făcea nebuniile lui cu noi, ne alerga, ne întindea. Eu n-auzisem de TRX, de tot felul de benzi până să lucrez cu el. Neamţul tot neamţ", a spus Pintilii pentru sursa citată.