Evenimentul Zilei > International > Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în plină stradă. Video
Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în plină stradă. Video

Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în plină stradă. Video

Cunoscutul rapper american Huey, în vârstă de 32 de ani, a fost împuşcat mortal, în plină stradă, în localitatea sa natală Kinloch, o  suburbie a oraşului Saint Louis, din statul Missouri.

El a devenit cunoscut la începutul anilor 2000 cu piesa „Pop, Lock & Drop It”, care a fost un adevărat succes.

Huey, pe numele real Lawrence Franks Jr, a fost împuşcat joi seară. El a fost dus la spital, însă a murit la scurt timp din cauza rănilor.

El a fost împușcat cel puțin o dată și a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital, au declarat anchetatorii, care acum investigează cazul. O altă persoană neidentificată, în vârstă de 21 de ani a fost rănită în acelaşi incident, însă viaţa acesteia nu este în pericol. Acesta a apărut ulterior la Departamentul de Poliție Ferguson cu o rană produsă prin împușcare.

Cel puțin 10 persoane ar fi fost la fața locului când a avut loc incidentul, a transmis agentul de poliție Benjamin Granda. El a mai spus că în acest caz s-a demarat o anchetă pentru a elucida cazul violent.

Rapperul a fost împușcat mortal chiar din fața unei case de pe bulevardul Martin Luther King din orașul său natal Kiloch.

Franks s-a născut şi a fost crescut în Kinloch, suburbie a oraşului Saint Louis. A început să cânte rap în adolescenţă, iar succesul la nivel local i-a adus un contract cu casa de discuri Jive. „Pop, Lock & Drop It”, lansat în 2006, s-a clasată pe locul al şaselea în topul american al single-urilor. Albumul pe care este inclus, „Notebook Paper”, a ajuns pe poziţia 26 în clasamentul Billboard.

În anul 2010, el a lansat și un al doilea album, „Redemption”, care însă nu s-a bucurat de acelaşi succes, relatează Daily Mail.