Evenimentul Zilei > Monden > Un concurent de la Chefi la cuțite a gătit cea mai scumpă carne din lumea și a pus mâna pe cuțitul de aur
Un concurent de la Chefi la cuțite a gătit cea mai scumpă carne din lumea și a pus mâna pe cuțitul de aur

Un concurent de la Chefi la cuțite a gătit cea mai scumpă carne din lumea și a pus mâna pe cuțitul de aur

A reușit să-i impresioneze pe jurați după ce a gătit o rețetă pretențioasă, care a avut la bază cea mai scumpă carne din lume.

Un participant la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 a ținut neapărat să-i lase cu gura căscată pe jurați. Și a reușit după prestația avută în bucătărie. Pentru prestația sa culinară, tânărul concurent a apelat la cea mai scumpă carne din lume. A știut ce să facă având în sprijin acest produs și s-a ales cu cuțitul de aur, după cum notează siteul retetesivedete.ro.

Cătălin Scărlătescu i-a dat cuțitul de aur, după ce a pregătit un sushi cu cea mai scumpă carne de vită din lume

Alexandru Bădițoaia, în vârstă de 28 de ani, este din Târgoviște și a lucrat ca distribuitor de pâine. Visul său este să ajungă un bucătar foarte apreciat. În cadrul emisiunii, el a pregătit un sushi din carne de vită. Provenită din celebra specie Kobe Wagyu, crescută la cele mai înalte standarde, în Japonia. Un kilogram din această carne specială ajunge să coste chiar 800 de euro.

„Experiență pe care nu mi-o puteam imagina când mă uitam la sezoanele anterioare stând confortabil pe canapea”

Alexandru este bucătar de cinci ani și încearcă să se perfecționeze în arta culinară. „Aici începe cea mai intensă experiență din viata mea! Experiență pe care nu mi-o puteam imagina când mă uitam la sezoanele anterioare stând confortabil pe canapea”. A spus participantul la emisiunea Chefi la cuțite.

Cea mai scumpă carne

Lumina s-a stins în platou, încordarea nervoasă a concurentului a atins cote maxime

Produsul final i-a impresionat pe cei trei jurați. Cel care a acordat cuțitul de aur a fost Cătălin Scărlătescu. Adică omul din echipa căruia ar vrea să facă parte concurentul din Târgoviște. „El va țipa, eu voi lucra!” A spus Alexandru Bădițoaia. Înainte de-a primi cuțitul de aur, lumina în platoul de filmare s-a stins. Eveniment ce l-a lăsat nedumerit pe concurent. Care avusese parte de o jurizare intransigentă din partea celor trei jurați.