Evenimentul Zilei > Social > Cătălin Scărlătescu emoționat pâna la lacrimi. Un puști de la Chefi la Cuțite l-a dat pe spate
Cătălin Scărlătescu emoționat pâna la lacrimi. Un puști de la Chefi la Cuțite l-a dat pe spate

Cătălin Scărlătescu emoționat pâna la lacrimi. Un puști de la Chefi la Cuțite l-a dat pe spate

Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de a izbucni în plâns după ce a fost impresionat de un concurent din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de a izbucni în plâns după ce a fost impresionat de un concurent din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Răzvan Ivan i-a dat pe spate pe chefi cu preparatul și cu povestea sa.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ”Chefi la cuțite” se numără printre cele mai îndrăgite show-uri TV. În această seară, în cea de-a doua ediție a sezonului 9, telespectatorii au avut parte de un moment tare emoționant. Raul Ivan, un puști în vârstă de doar 11 ani, le-a făcut o surpriză de proporții juraților și le-a gătit mușchi de vită.

Cătălin Scărlătescu, emoționat până la lacrimi

Micuțul a povestit că și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de la 9 ani, de când își ajuta părinții în bucătărie. Ba mai mult, Raul a dezvăluit că are gusturi tare fine în ceea ce privește mai mulți bucătari renumiți, printre care se numără și celebrul turc Nusret. Ba mai mult, puștiul a ținut să precizeze că le gătește adesea micul dejun, prânzul sau cina părinților săi.

Ce a declarat concurentul

”Eu când gătesc mă simt ca și când sunt liber de tot, mă eliberez de orice stare și mă simt liniștit. De mic îi ajutam pe părinții mei să gătească și la 9 ani am decis să mă apuc și eu. Mie îmi place de bucătarul turc Nusret, îmi place cum gătește și cum face steak-uri. De obicei eu îi rog pe părinți să mă lase să gătesc micul dejun sau prânzul sau cina. Sunt foarte nerăbdător să plec de pe scaun și să mă duc să gătesc”, a declarat Raul Ivan.
Vizibil copleșit de emoții, Raul nu s-a lăsat până când nu și-a dus la bun sfârșit rețeta. Cu toate că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au presupus că ar fi vorba despre un francofil, mare le-a fost mirarea când au descoperit că după uși se ascunde un copil de doar 11 anișori.

”Am venit să-mi arăt mie dacă sunt în stare să gătesc. Aceasta este pasiunea mea și vreau să știu cu exactitate dacă este pentru mine sau nu”, le-a spus micuțul juraților.

Și ca să nu vă mai ținem ca pe jar, vă spunem că micuțul a primit o șansă din partea juraților și a trecut mai departe. Fericit până peste măsură, Raul a izbucnit în lacrimi și l-a emoționat atât de tare pe Cătălin Scărlătescu, încât celebrul jurat abia s-a abținut din plâns.