Evenimentul ZileiSocialSurpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți

Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți

Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți
A fost seara lui Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite, pe Antena 1. Răsturnările de situație sunt la ordinea zilei în duelul celor mai tari chefi, iar loviturile sub centură fac parte din scenariul care ține românii cu sufletul la gură.

Surpriză de zile mari în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Gina Pistol a anunțat că, la proba de culori, fiecare echipă trebuie să gătească o farfurie specială, având mare grijă la ingredientele alese. Nici n-a pornit bine cronometrul, că Florin Dumitrescu a anunțat ce amuletă folosește, relatează Antena 1.

Gina Pistol a anunțat în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite de pe Antena 1 o probă deloc simplă! Practic, fiecare echipă a fost nevoită să își aleagă două culori, singurele pe care le poate folosi în farfuria ce urmează să fie degustată de juriul din această ediție, format din tineri studenți, vloggeri sau bloggeri, campioni la sporturi extreme.

Florin Dumitrescu a folosit două amulete

„Amuleta mea spune că am dreptul să iau orice amuletă vreau de la un coleg și s-o folosesc pe loc”, a anunțat Florin Dumitrescu. Acesta n-a mai stat pe gânduri și s-a îndreptat rapid către locul în care își ținea Cătălin Scărlătescu amuletele și a ales una extrem de puternică.

Mândru și mulțumit de mișcarea făcută, acesta a ales să folosească bonusul ce îi permite să blocheze câte un concurent din fiecare echipă adversă, pe toată durata probei.

Și apoi a veni o lovitură grea! Florin a ales să-l blocheze pe Cristian Boca (cuțitul de aur al lui Scărlătescu) și pe Vlăduț Manoliu din echipa lui Sorin Bontea. Așa cum era de așteptat, aceste mișcări au cam dezarmat echipele adverse și bucătarii au fost nevoiți să se reorganizeze.

Chef Florin Dumitrescu și Chef Scărlătescu s-au certat

La penultima ediție a emisiunii, scenariul a fost la fel de palpitant. Concurenții celor 3 chefi au fost nevoiți să facă platouri demne de un bairam din anii 80-90. Pare ușor, la prima vedere, dar ținând cont că unii dintre concurenți erau doar niște copii în anii 80, sarcina s-a arătat a fi destul de grea. Așa s-a ajuns ca Dumitrescu și Scărlătescu să se certe ca la ușa cortului.

La un moment dat, Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat că pe platoul său vor exista inclusiv cârnații tăiați la capete, în formă de cruce. Acesta a dorit să împartășească descoperirea și cu prietenul Scărlătescu, doar că, foarte concentrat pe ce avea să facă, Scărlătescu l-a cam trimis la plimbare pe Florin și nici nu l-a ascultat. ”Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu,

 

 

 


Accesează: