Evenimentul Zilei > Monden > Cine e soția lui chef Florin Dumitrescu. Marele vis pe care juratul i l-a distrus
Cine e soția lui chef Florin Dumitrescu. Marele vis pe care juratul i l-a distrus

Cine e soția lui chef Florin Dumitrescu. Marele vis pe care juratul i l-a distrus

Nu își permite să plece în concediu în această perioadă, chiar dacă soția sa i-a spus că ar vrea să se relaxeze în Maldive.

Chef Florin Dumitrescu a devenit unul dintre cei mai cunoscuți maeștri bucătari din România, după aparițiile în emisiunile MasterChef și Chefi la cuțite, alături de confrații săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Foarte activ pe rețelele de socializare, Florin Dumitrescu se bucură de aprecierea fanilor și în multe dintre subiectele postărilor sale de pe contul de Facebook dedicate soției sale, Cristina Sima Dumitrescu „Zelda”.

Maldive, deocamdată un vis

Cei doi au un mariaj fără cusur, iar la aniversarea a șase ani de căsătorie, Dumitrescu a ținut să-i facă o declarație publică de iubire jumătăți sale. „Fără îndoială, a fost şi va rămâne una dintre cele mai speciale zile din viața noastră. Te iubesc mult! La mulți ani! Să ne iubim la fel de mult şi când vom avea 40 de ani de la nuntă”, a scris Florin Dumitrescu, conform siteului retetesivedete.ro.

Mesajul a fost însoțit și de un video de la nunta celor doi, care au împreună două fete. Deși se străduiește să-i satisfacă soției sale orice dorință, se pare că Florin Dumitrescu nu reușește întotdeauna acest lucru. Cristina i-a transmis soțiului că și-ar dori și ea un concediu de vis în Maldive, iar răspunsul a fost unul negativ. Cel puțin deocamdată. Și asta pentru că Dumitrescu este prin cu filmările la emisiunea Chefi la cuțite.

A sfătuit-o să evite story-urile Deliei

„Mi-a scris Cristina ieri un mesaj în care spune cât de mișto ar fi dacă am merge și noi în Maldive, să ne plimbăm cu fetele pe plajă, nisip frumos, curat, apă turcoaz, așa la bungalow, să vizităm lumea, întreagă, pentru că așa e mișto, iar răspunsul meu a fost, bineînțeles, te rog eu mult evită un pic story-urile Deliei.

Pentru că încă sunt la filmări, nu putem să plecăm nicăieri, și da, și eu mă uit cu jind la story-urile Deliei și ale lui Răzvan din aceste vacanțe minunate. Dar încercăm un pic să mai stăm puțin. Zic. Nu? Dacă nu poți, dă-i unfollow o perioadă!”, a spus Florin Dumitrescu conform sursei citate.