Evenimentul Zilei > Monden > Un celebru influencer din România s-a implicat în campania de vaccinare! Cum a determinat 100 de persoane să se imunizeze
Un celebru influencer din România s-a implicat în campania de vaccinare! Cum a determinat 100 de persoane să se imunizeze

Un celebru influencer din România s-a implicat în campania de vaccinare! Cum a determinat 100 de persoane să se imunizeze

Vaccinare COVID-19 este unul dintre subiectele tabu atunci când vorbim de influencerii din România. Autoritățile le-au cerut acestora o mână de ajutor, însă marea majoritate au refuzat să vorbească în online despre situația epidemiologică și despre vaccin. Totuși există și o serie de vedete care au decis să îndemne oamenii la imunizare.

În decembrie 2021 se împlinește un an de când în România se vorbește despre vaccinul anti-COVID-19 și se încearcă diverse campanii pentru a convinge populația să se imunizeze. În ceea ce privește social media, influencerii de top au ales să nu se implice în acest subiect și să lase oamenii să decidă singuri ce este mai bine pentru ei, dar și pentru persoanele din jurul lor. Au refuzat să trateze acest subiect online, deși li s-a cerut ajutor chiar și din partea autorităților, scrie Mediaflux.ro.

Există însă și vedete care au decis să se implice în campania de vaccinare. Ileana Badiu este unul dintre influencerii români care au decis să părăsească zona de safe. Este evident faptul că, vorbind despre un subiect destul de sensibil unde părerile sunt împărțite, poți deranja unele persoane prin informațiile distribuite. Cu toate acestea, frumoasa blondină a decis să se implice în campania de imunizare a populației. Ea nu a mers pe cea clasică, ci a preferat să facă ceva personalizat, însă cu mari rezultate.

Putem spune că Ileana Badiu este prima voce online care a decis să se implice serios în campania de vaccinare. Decizia a fost luată după ce întreaga sa familia a fost infectată cu COVID-19. Proiectul implică multă muncă, însă influencerița a pornit în forță. În mediul online, ea promovează un stil de viață sănătos din toate punctele de vedere. Ileana Badiu ne prezintă viața la frumoasa perioadă de după 40 de ani și ne împărtășește sfaturi legate de probleme familiale sau fashion & lifestyle tips.

Ileana Badiu, primul influencer din România care se implică în campania de vaccinare

Întreaga familie a Ilenei Badiu a fost diagnosticată pozitiv cu SARS-Cov-2 în urmă cu aproximativ două săptămâni. În toată această perioadă, frumoasa blondină a ținut pe contul personal de Instagram un fel de jurnal cu privire la modul în care decurg lucrurile în casa sa. Mulți urmăritori susțin că au învățat lucruri prețioase din poveștile influenceriței, așa că aceasta a prins și mai mult curaj. Furioasă pe tot ce se întâmplă la noi în țară, frumoasa blondină a decis să facă o campanie personalizată pro-vaccinare.

Ileana Badiu a decis să convingă românii să se imunizeze prezentând cu argumente de ce este bine să ne vaccinăm. În urma postărilor sale pe rețelele de socializare, în jur de 100 de persoane i-au lăsat mesaj că au decis să se vaccineze datorită campaniei sale. Mai mult decât atât, unii susțin că au reușit să își convingă și părinții să se imunizeze după ce le-au prezentat mesajele blondinei.

#împreunăreușim este sloganul pe care celebra influenceriță a decis să îl folosească pentru campania sa. Sloganul a devenit viral și se pare că are un succes destul de mare. Ileana Badiu a lansat o provocare prin care, fiecare persoană convinsă să se vaccineze, să încerce la rândul său să determine și alte persoane să fac acest lucru.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: