Un borfaș din Vaslui a furat o vacă și i-a revândut-o proprietarului

Un borfaș din Vaslui a furat o vacă și i-a revândut-o proprietarului

Hoțul e recidivist. În urmă cu cinci ani a atacat cu toporul niște polițiști și a fost împușcat de cinci ori. Judecătorii bârlădeni au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Daniel Catană, din satul Hălărești, comuna Iana, județul Vaslui, informează site-ul vasluian vremeanoua. ro.

 Bărbatul a comis o tâlhărie chiar de Buna Vestire, tâlhărind un consătean, care venea acasă după ce își cumpărase o bovină. Daniel Catană a luat bovina omului, a dus-o acasă la el, iar apoi a dus-o înapoi proprietarului, cerând pe ea o sumă de bani! A primit mandat de arestare pentru fapta sa. Daniel Catană este recidivist, agresiv și recunoscut de toată suflarea comunei Iana drept un individ care a sărit la bătaie cu securea și la politisti, fiind împușcat de aceștia, acum câțiva ani.

Cine este hoțul

În mai 2012, Daniel Catană, bărbatul în vârstă de 36 de ani din satul Hălăresti, comuna Iana, a atacat doi polițiști cu securea și a fost împușcat de cinci ori. Numai așa au reușit să scape de furia tânărului, care i-a amenințat cu moartea si le-a făcut țăndări parbrizul de la mașina de serviciu, după ce în prealabil și-a amenintat și bătut soția, apoi a spart geamurile de la casa fratelui său. A ajuns la pușărie, însă după ce a ieșit nu s-a cumințit. Daniel Catană este recidivist, el mai având la activ un ultraj contra unui polițist.

Ne puteți urmări și pe Google News